rosenberg
Fanka BB :)
Niekoniecznie, my mieliśmy mieć po 6 tygodniach. Ale być może dlatego że dostaje jak już jest większy a nie taki maleńkiU nas 2 miesiące, chyba tyle minimum musi być nawet![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niekoniecznie, my mieliśmy mieć po 6 tygodniach. Ale być może dlatego że dostaje jak już jest większy a nie taki maleńkiU nas 2 miesiące, chyba tyle minimum musi być nawet![]()
O, to bardzo dużo, a tak specjalnie czy była po drodze jakaś choroba etc?U nas 3,5 miesiąca.
Ty śpij z nim!!Dopiero 12 a mały już ma drugą drzemkę dziśale dzisiaj mu odpuszczam czasy czuwania itd, niech się wyśpi kiedy i ile chce, może będzie lepszy
![]()
Kurde to chyba tylko ja kupuję rzeczy patrząc na wygodę i praktyczność a nie wyglądFaktycznie teraz brzydkie te rzeczy dla chłopca w Pepco :/ a dla dziewczynek takie perełki można znaleźć
Na pewno też masz ładnie dziecko ubraneKurde to chyba tylko ja kupuję rzeczy patrząc na wygodę i praktyczność a nie wygląd![]()
Mam chwile żeby ugotować, zjeść coś i ogarnąć dom, bo tak to mały cały czas na mnie wisiTy śpij z nim!!
Nie wygląda jakos źle, ale ja nigdy nie miałam dobrego gustuNa pewno też masz ładnie dziecko ubrane
Mi przyszły rzeczy z Sinsay, polecam gorąco !