Mniam mniam ale mi zrobiłaś smak na winomaybe tomorrowale i tak zapiłam winem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mniam mniam ale mi zrobiłaś smak na winomaybe tomorrowale i tak zapiłam winem
![]()
U mnie też się zapowiadało dobrze, ale ostatecznie zaczął marudzić i poplakiwac, więc wzięłam na łóżko, przytulił się do mnie że smokiem w buzi i poszedł spać. A czy Twoja młoda korzysta ze smoczka?maybe tomorrowale i tak zapiłam winem
![]()
Tylko jako gryzakU mnie też się zapowiadało dobrze, ale ostatecznie zaczął marudzić i poplakiwac, więc wzięłam na łóżko, przytulił się do mnie że smokiem w buzi i poszedł spać. A czy Twoja młoda korzysta ze smoczka?![]()
No powiem Ci ze mi tez smakuje inaczej po tak dlugiej przerwieMniam mniam ale mi zrobiłaś smak na winoale pewnie jak bym wypiła lampke to bym padła i w nocy do młodego nie wstała
ostatnio mega ucieszona zabrałam się za picie piwa%, bo już nie karmie. Ale wypiłam parę łyków i stwierdziłam że mi nie smakuje
![]()
No je miedzy 800ml a 1000mlale w sensie kiedy i ile?
bo mój zauważyłam coraz mniej kiedyś jadł nawet 1000 ml a teaz 600-700ml nie wiem czy to normalne![]()
Dzieci spia, a ja leze w lozku oglądam tv i pije despseradosNo powiem Ci ze mi tez smakuje inaczej po tak dlugiej przerwieale nie powstrzymuje mnie to
![]()
Jakbym czytala o mojej córceDziewczyny, poszliśmy na kolacje. Hanka zjadla kanapke z pomidorem, i jajko!! Ona chyba nie lubi papek. Woli w całościwyrwała starszej corce frytka z ręki i sobie wsadziła do buzi. Darła się tak jak jej wyjmowałam z buzi
![]()
Zdrówko KochanaDzieci spia, a ja leze w lozku oglądam tv i pije despseradosjutro znajomi dojeżdżają do nas to jakieś winko
![]()