• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie też się zapowiadało dobrze, ale ostatecznie zaczął marudzić i poplakiwac, więc wzięłam na łóżko, przytulił się do mnie że smokiem w buzi i poszedł spać. A czy Twoja młoda korzysta ze smoczka? 🤔
Tylko jako gryzak 😛 zupelnie nie akceptuje, wypluwa ostentacyjnie 😋 pare razy ja probowalam oszukac w trakcie usypiania ale sie rozbudzila od tego. Ona najchętniej to by sobie cyca smoczkowała, ale sie nie daje 😝

Mniam mniam ale mi zrobiłaś smak na wino 😂 ale pewnie jak bym wypiła lampke to bym padła i w nocy do młodego nie wstała 😂 ostatnio mega ucieszona zabrałam się za picie piwa%, bo już nie karmie. Ale wypiłam parę łyków i stwierdziłam że mi nie smakuje😂
No powiem Ci ze mi tez smakuje inaczej po tak dlugiej przerwie 😁 ale nie powstrzymuje mnie to 🤣

Dziewczyny, poszliśmy na kolacje. Hanka zjadla kanapke z pomidorem, i jajko!! Ona chyba nie lubi papek. Woli w całości 😀😀 wyrwała starszej corce frytka z ręki i sobie wsadziła do buzi. Darła się tak jak jej wyjmowałam z buzi 😂😂😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry