• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny a ja tak z ciekawości.
Ile jedzą wasze dzieciaki oprócz mleka?
Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Mój je tylko mus owocowy, kilka chrupek kukurydzianych i zupka jakaś, ale nie je tyle żeby się najadl. Normalnie je mleko :)

reklama
Dziewczyny a ja tak z ciekawości.
Ile jedzą wasze dzieciaki oprócz mleka?
Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Mój rano kaszkę je potem obiadek sama gotuje i owoc jakiś bądź chrupek kukurydziany

Dopadło mnie od kilku dni jakies mega zmeczenie. Wstaje gorzej zmeczona niz zasypiam. W nocy przysypiam przy podawaniu małej butelki. Ledwo zyje a mój kregoslup wola o pomoc. Jeszcze mysl ze za chwile jesien, deszcze i marna pogoda;(

Dopadło mnie od kilku dni jakies mega zmeczenie. Wstaje gorzej zmeczona niz zasypiam. W nocy przysypiam przy podawaniu małej butelki. Ledwo zyje a mój kregoslup wola o pomoc. Jeszcze mysl ze za chwile jesien, deszcze i marna pogoda;(
Może brakuje Ci jakichś witamin ? Weź może kup jakiś kompleks witamin, ewentualnie brakuje Ci porządnego odpoczynku, o co przy małym dziecku niestety trudno.

@rosenberg jak zasypianie dzisiaj u Ciebie ? U mnie zapowiadało się na podobna akcje jak wczoraj, młoda zaczęła łazić po łożku i kłasć się na brzuchu w różnych pozycjach - w tym na mnie :P a później zaczęła sie zanosić płaczem... więc usypianko było przy cycu :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry