• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Może komuś się przyda kod rabatowy do h&m. Nie wiem czy działa ale warto sprawdzić;D

Załączniki

• Screenshot_20210903-045937_Facebook.jpg
    Screenshot_20210903-045937_Facebook.jpg
    156,2 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny a ja tak z ciekawości.
Ile jedzą wasze dzieciaki oprócz mleka?
Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Nasza tez malutko je. Niestety papek w ogóle nie chce. Ja sie naszykujr a ta raz lyzeczke wlozu do buzi, pozniej zaciska usta 😬 dzisiaj w koncu w porze obiadowej zjadla troche wiecej. Dostala rybe, kalafior, brokula i bataty. Ale nie wiem ile dokladnie zjadla bo spora czesc wyladowala na podlodze 🤦‍♀️

Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Nic 😂 moze zje dwie łyżeczki jakiegoś słoiczka na spróbowanie. Albo trochę banana pomemla. Jest sceptyczny

To moja Hania tak samo 😀

reklama
Stawiam na to ze masz racje z tymi zębami. Mi sie wydawalo ze nie odczulismy zebów, ale jak sie przebily przez dziasla to mala sie jednak fajnie uspokoiła i troche dluzej spi w nocy. Ale tez bez przesady z tym snem - niestety 🤣
No cóż. Zęby może tez ale mały gorączkuje, płacze i ogólnie jest osłabiony. Pojechałam do lekarza, powiedział że dokucza mu brzuszek ( chyba po tej sobotniej jajecznicy), ząbki też bo ma opuchnięte dziąsełka i gardełko zaczerwienione. Dostał debridat, neosine, krople na uczulenie i jakiś preparat do pędzlowania dziąsełek ( robiony w aptece, ma ponoć lepiej działać niż dentinox). Także zbijamy gorączkę i mam kolejna nieprzespaną noc przed sobą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry