G
gość _199
Gość
Zgodziłaś się czy nie pytali ?Mnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgodziłaś się czy nie pytali ?Mnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje![]()
Skąd wiesz, że nie masz zrostów?No ale ja z blizna nic nie robię, a zrostów nie mam, a blizna niewidoczna, dlatego mówię że geny, jeżeli chodzi o gojenie się blizn.
Ja karmie raz w nocy tylko, dzisiaj to była 6 ranoDziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciałodzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził
Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi
wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
Ja z tego co wiem to zrosty mogą się zrobić w każdej chwili. Dziś nie mam juror mamSkąd wiesz, że nie masz zrostów?
Tak, czy siak jak Ci źle zszyją, to geny już tego nie naprawią, zwłaszcza jeśli nic się wtedy z nią nie będzie robić.
Gin mi mówił, bo byłam u niego z tydzień temu.Skąd wiesz, że nie masz zrostów?
Tak, czy siak jak Ci źle zszyją, to geny już tego nie naprawią, zwłaszcza jeśli nic się wtedy z nią nie będzie robić.
ŚwietneJa z tego co wiem to zrosty mogą się zrobić w każdej chwili. Dziś nie mam juror mam![]()
Wow to ładnie zszył, ale prawda jest taka, że Ci młodzi to się jeszcze starają, a starzy zazwyczaj byle jak z automatu, no ale ze studentem też zawsze jest ryzyko, że mimo starań coś mu nie pójdzieMnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje![]()
Nie pytali-to bylo na cito i tez bylam w szoku. Ale balam sie co zobacze jak mi zdejma opatrunek, a tu mile zaskoczenie.Zgodziłaś się czy nie pytali ?
No mogą i można ich wcale nie czuć, ale już po roku raczej nie, bo wszystko wygojone, dlatego do roku będę tay bliznę na pewno mobilizować regularnie u fizjo i spróbuję tych plastrów.Ja z tego co wiem to zrosty mogą się zrobić w każdej chwili. Dziś nie mam juror mam![]()