• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciało😂 dzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził 😭 Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi🤔 wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
Ja karmie raz w nocy tylko, dzisiaj to była 6 rano 😀 będę chciała, żeby niedługo przestała jadąc w nocy. Budzi się, ale poprostu ja przytulam ale butli nie daje

Szqfka złożona. Teraz tylko zapełnić;D

Załączniki

• 16318658400109223041809618114426.jpg
    16318658400109223041809618114426.jpg
    923,3 KB · Wyświetleń: 87
Mnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje😂
Wow to ładnie zszył, ale prawda jest taka, że Ci młodzi to się jeszcze starają, a starzy zazwyczaj byle jak z automatu, no ale ze studentem też zawsze jest ryzyko, że mimo starań coś mu nie pójdzie 🙈 Ja serio nie pamiętam lekarza, który mnie ciął i szył, ale na pewno nie kojarzę na sali ani żadnego dziadka ani studenta, w sumie nawet nie mam pewności, że ta baba co na przedporodowej mi kazała wciąż maseczkę zakładać, to czegoś przy mnie nie robiła, ale jak na moje to ona była ginekologiem 🤷

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry