• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciało😂 dzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził 😭 Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi🤔 wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
Jedzą. Parę stron wcześniej lamentowalysmy że się budzą 😂😂

reklama
Dzięki że pytasz :) w nocy już gorączki nie miał i teraz też nie. Widzę że już mniej jest markotny więc może będzie lepszy dzisiaj dzień :)
Nie spodziewałam się że deszcz może tak zafascynować dziecko 😃 mocno u nas pada i zacina na okna. Mały siedzi w wózku i od jakichś 10 minut obserwuje jak deszcz uderza o szyby i spływa po nich 🤣🤣
Ja sama bym patrzyła na jego miejscu :D kocham deszcz! U nas też leje. A ja za chwilę muszę dymać do paczkomatu 🌧️🌧️🌧️

Dziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciało😂 dzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził 😭 Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi🤔 wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
U nas młoda jje zazwyczaj dwa razy w nocy. ;) a pobudki roznie. Ale naprwno jest ich kilka. Bo albo smok, albo woda, qlbo poprostu spi nie brzuchu a nie zawsze jeszcze potrafi wrocic na plecy ;p

Tak dwa razy. Między 1 a 2 a potem między 3 a 5 :)

Nieustannie non stop coś je 🤣

Dzięki że pytasz :) w nocy już gorączki nie miał i teraz też nie. Widzę że już mniej jest markotny więc może będzie lepszy dzisiaj dzień :)
Nie spodziewałam się że deszcz może tak zafascynować dziecko 😃 mocno u nas pada i zacina na okna. Mały siedzi w wózku i od jakichś 10 minut obserwuje jak deszcz uderza o szyby i spływa po nich 🤣🤣
Deszczowe dni to jedyny czas kiedy młody siedzi w wózku tyle ile jesteśmy na spacerze.

reklama
Mnie wygląd mojej blizny nie przeszkadza. Bardziej np martwie się zrostami. Jak kiedyś nawet bym,, wpadła,, to strach przed 3 cesarską... Teraz np o wiele mniej mnie bolała blizna i szybko przestałam czuć drętwienie. Zszywał mnie młody lekarz teraz, pewnie jeszcze trochę empatyczny. Poprzednio dojrzała lekarka😂
Mnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry