Najlepsze jak dziadki tak dbają o dzieci ;DMłody zjadł troszkę zupki pomidorowej u teściowej i urzygal cała zaraz po zjedzeniuta mu nakupila Petitki Lubisie, jakieś biszkopty sam cukier, soczki kubusie... no szok
musiałam być delikatna
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najlepsze jak dziadki tak dbają o dzieci ;DMłody zjadł troszkę zupki pomidorowej u teściowej i urzygal cała zaraz po zjedzeniuta mu nakupila Petitki Lubisie, jakieś biszkopty sam cukier, soczki kubusie... no szok
musiałam być delikatna
![]()
Mnie to najbardziej wkurza i tak chyba cola jak piją dzieciNie mam nic do tego jak ktoś wychowuje swoje dzieci bo nie moj interes. Ale powiem wam ze jak bylam ostatnio rano w sklepie. I jedna mama przyszla po zakupy dla dziecka do śniadaniówki do szkoły to aż mnie zmrozilo. Baton, Kubuś, gumy mamby, slodka bulka drozdzowa, i chalwa. Mnie wstrząsnęło na sam widok takiej ilości cukru ,D
Młody zjadł troszkę zupki pomidorowej u teściowej i urzygal cała zaraz po zjedzeniuta mu nakupila Petitki Lubisie, jakieś biszkopty sam cukier, soczki kubusie... no szok
musiałam być delikatna
![]()
A mnie rozwala jak widze takie dwie świnki (rodzice) ktorzy wchodzą do Maca a za nimi bardzo podobne prosiaczki. Biedne dzieci od poczatku uczone syfu.Mnie to najbardziej wkurza i tak chyba cola jak piją dzieciNo nic na mnie tak nie działa. Do mnie do sklepu przychodziły dzieci takie 10 lat i energetyki chciały kupic.. Zabroniłam dziewczyną sprzedaży. Niby legalne ale serio No nie mogę jakoś... A temat piwa 0, przychodzą dzieci i prosza o to.... Możemy sprzedać im, ale też zakaz dziewczyny dostały.. Jeżeli kiedyś piwo 0, będzie stało na napojach a nie na piwach to ok....
Ale jak Ty zabronilas sprzedaży ?byś musiała chyba Kierowniczka być sklepu żeby wprowadzac takie coś no chyba że ktoś wiedział o tym....no wiadomo że takim dziecka nie za bardzo energetyki sprzedawaćMnie to najbardziej wkurza i tak chyba cola jak piją dzieciNo nic na mnie tak nie działa. Do mnie do sklepu przychodziły dzieci takie 10 lat i energetyki chciały kupic.. Zabroniłam dziewczyną sprzedaży. Niby legalne ale serio No nie mogę jakoś... A temat piwa 0, przychodzą dzieci i prosza o to.... Możemy sprzedać im, ale też zakaz dziewczyny dostały.. Jeżeli kiedyś piwo 0, będzie stało na napojach a nie na piwach to ok....
pisala wiele razy ze jestAle jak Ty zabronilas sprzedaży ?byś musiała chyba Kierowniczka być sklepu żeby wprowadzac takie coś no chyba że ktoś wiedział o tym....no wiadomo że takim dziecka nie za bardzo energetyki sprzedawać
Normalnie zabroniłam, jestem zastępca kierownika więc powiedzialam dziewczyna swoje zdanieAle jak Ty zabronilas sprzedaży ?byś musiała chyba Kierowniczka być sklepu żeby wprowadzac takie coś no chyba że ktoś wiedział o tym....no wiadomo że takim dziecka nie za bardzo energetyki sprzedawać
To ja ze starymA mnie rozwala jak widze takie dwie świnki (rodzice) ktorzy wchodzą do Maca a za nimi bardzo podobne prosiaczki. Biedne dzieci od poczatku uczone syfu.
No chyba że takNormalnie zabroniłam, jestem zastępca kierownika więc powiedzialam dziewczyna swoje zdanie![]()