• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No z pewnoscia bedzie lepiej . Ja wlasnie jestem takim typem, ktory sobie nie umie sobie odpuscic-wszystko musi byc w domu zrobione, bo inaczej ja sie nie moge zrelaksowac. Odpuscilam sobie poki co gotowanie dla mlodego dopoki nie bedzie jadl tego co my😂
Ja też się łudzę że będzie lepiej, ale im jest starszy tym jest gorzej, bo wszędzie chcę wejść.

Ja kupilam taki lezaczek elektrycznie bujany, ale to dzialalo jak byl maly, a teraz nawet nie da sie tam wsadzic, bo trzeba pasami przypiac a on musi sie wiercic wszedzie.
No nie martw się. U nas też wiercipieta- do fotelika nie, do wózka nie, dopiero po chwili da się uspokoić, chociaż wczoraj wracaliśmy 4/5h i jak nie spał to ciągle musiałam go zabawiać 😂 żeby się nie wyrywał i wykrecal w foteliku 😂 teraz jak raczkuje to jest masakra, każda zmiana pieluchy to dla mnie piekło :D jak tylko go kładę i próbuje coś zdjąć to jest ryk i wykręcanie się, a waży dopiero niecałe 7kg, więc i tak jest mały, nie wyobrażam sobie jak będzie mi się tak wyrywał jako większe dziecko, mam nadzieje że do tego czasu się ogarnie 😂😂

No nie martw się. U nas też wiercipieta- do fotelika nie, do wózka nie, dopiero po chwili da się uspokoić, chociaż wczoraj wracaliśmy 4/5h i jak nie spał to ciągle musiałam go zabawiać 😂 żeby się nie wyrywał i wykrecal w foteliku 😂 teraz jak raczkuje to jest masakra, każda zmiana pieluchy to dla mnie piekło :D jak tylko go kładę i próbuje coś zdjąć to jest ryk i wykręcanie się, a waży dopiero niecałe 7kg, więc i tak jest mały, nie wyobrażam sobie jak będzie mi się tak wyrywał jako większe dziecko, mam nadzieje że do tego czasu się ogarnie 😂😂
Mój 10 kg to już potrafi pokazać pazury. A silniejszy jest niż ja, jak się napręży, to nie ma opcji, że go przebierzesz.
No i ja używam pieluchomajtek, nie chciałoby mi się w nocy jeszcze z nim siłować.

Mój 10 kg to już potrafi pokazać pazury. A silniejszy jest niż ja, jak się napręży, to nie ma opcji, że go przebierzesz.
No i ja używam pieluchomajtek, nie chciałoby mi się w nocy jeszcze z nim siłować.
Ja w nocy nie przebieram. Całą noc na jednym pampie i dopiero rano zmieniam. Ale nie wiem, jakby Fifi ważył 10kg to bym chyba płakała przed każdym ubieraniem i pielucha😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry