rosenberg
Fanka BB :)
No no ale chodzi mi bardziej że te okolice 7-8 miesiącaHaha no dnimiesiące się jeszcze nie zdarzyły
no ale i tak jest grzeczny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No no ale chodzi mi bardziej że te okolice 7-8 miesiącaHaha no dnimiesiące się jeszcze nie zdarzyły
no ale i tak jest grzeczny
![]()
Moja tez jeszcze nie siada. Wszyscy zdziwieni ze juz powinna a ona nic ;D ale daje jej na spokojnie czas. Załapie kiedyś tam;D w sumie to się cieszę bo mniej siniaków na głowie;DMój taki do tyłu ani siadać ani nic jeszcze ,![]()
To wyobraz sobie jak moja ma 11kg haha i tak ją klade do zmiany pampersa to jest doslownie sila charakterów;DNo nie martw się. U nas też wiercipieta- do fotelika nie, do wózka nie, dopiero po chwili da się uspokoić, chociaż wczoraj wracaliśmy 4/5h i jak nie spał to ciągle musiałam go zabawiaćżeby się nie wyrywał i wykrecal w foteliku
teraz jak raczkuje to jest masakra, każda zmiana pieluchy to dla mnie piekło
jak tylko go kładę i próbuje coś zdjąć to jest ryk i wykręcanie się, a waży dopiero niecałe 7kg, więc i tak jest mały, nie wyobrażam sobie jak będzie mi się tak wyrywał jako większe dziecko, mam nadzieje że do tego czasu się ogarnie
![]()
Mój się przesikujeJa w nocy nie przebieram. Całą noc na jednym pampie i dopiero rano zmieniam. Ale nie wiem, jakby Fifi ważył 10kg to bym chyba płakała przed każdym ubieraniem i pielucha![]()
Młody tez chory?Mój się przesikujejak śpi, to ok, bo przez sen nie sika, ale tak to trzeba wymieniać.
Młody waży ok 10 kg i martwi mnie że tak na tej wadze stanął w miejscu. Miał mieć dzisiaj szczepienie, ale chorzy jesteśmy więc nie dowiem się ile waży.
Niee, tylko ja i stary jesteśmy chorzyMłody tez chory?
Mój mały teraz w ciągu weekendu nauczył się siadać od tak po prostuMoja tez jeszcze nie siada. Wszyscy zdziwieni ze juz powinna a ona nic ;D ale daje jej na spokojnie czas. Załapie kiedyś tam;D w sumie to się cieszę bo mniej siniaków na głowie;D
nie pociesze CięNo to u mnie chyba podobny egzemplarz. Sama się nie pobawi, trzeba koło niej siedzieć, pokazywać, nosić przodem do świata żeby mogła wszystko oglądać. Szybko się nudzi i potem jęczy. Nic w domu zrobić nie mogę...
. Czekam na moment aż zacznie raczkować , może wtedy się zajmie sobą i dotrze sama tam gdzie chce
![]()
oo nie śpi w spacerówce? właśnie moja też jeszcze nie, muszę ją kiedyś zabrać tak żeby była zmęczona, nakarmiona, kocyk dam żeby było cieplutkoU nas młoda odkąd jest mobilna to najbardziej ją interesuje doniczka z monsterą, lampka na oknie bo kabel wisi. I cala glowa obita juz od nog os stolika bo najlepiej pod niego wejsc ;D Ale fakt ze juz nie trzeba tyle nosic, nie marudzi tak.
Wczoraj pol dnia bylismy na spacerków bo piekna pogoda i z 3 drzemek zawsze były tylko dwie bo na spacerze nie usnela. Wszystko interesowało az za bardzo. Za to w domu padła o 20 i do tej pory obudzila sie raz..