rosenberg
Fanka BB :)
To wyobraz sobie jak moja ma 11kg haha i tak ją klade do zmiany pampersa to jest doslownie sila charakterów;D
Ale też tak wrzeszczy jakby ze skóry obdzierali? I się wykręca jak przy egzorcyzmach?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To wyobraz sobie jak moja ma 11kg haha i tak ją klade do zmiany pampersa to jest doslownie sila charakterów;D
Też młody przesikiwal ale okazało się że kwestia marki pieluch. Na noc zakładam Pampers i mam spokoj. A na dzień to mi obojętne i zakładam jakieś tańszeMój się przesikujejak śpi, to ok, bo przez sen nie sika, ale tak to trzeba wymieniać.
Młody waży ok 10 kg i martwi mnie że tak na tej wadze stanął w miejscu. Miał mieć dzisiaj szczepienie, ale chorzy jesteśmy więc nie dowiem się ile waży.
No niby takMoja tez jeszcze nie siada. Wszyscy zdziwieni ze juz powinna a ona nic ;D ale daje jej na spokojnie czas. Załapie kiedyś tam;D w sumie to się cieszę bo mniej siniaków na głowie;D
To Klusia malaTo wyobraz sobie jak moja ma 11kg haha i tak ją klade do zmiany pampersa to jest doslownie sila charakterów;D
No my będziemy szli jak mały 9miesiac skończy do pediatryMy wracamy od neurologa, wszystko ok. Za dwa miesiące znowu kontrol. Doktor stwierdził, że prawidłowo się rozwija, jest przy 10 centylu z obwodem główki. Ale zapomniałam jaki obwód ma.![]()
Wiesz co to mój od małego lubi butelkę po piwiePo co komu zabawki![]()
Ja tam cały czas lupilu używamTeż młody przesikiwal ale okazało się że kwestia marki pieluch. Na noc zakładam Pampers i mam spokoj. A na dzień to mi obojętne i zakładam jakieś tańsze
Ja już testowałam każdą markę, na noc nic nie działa. Teraz mam pełno pootwieranych pampersów, których nigdy nie zużyje, bo są za małeTeż młody przesikiwal ale okazało się że kwestia marki pieluch. Na noc zakładam Pampers i mam spokoj. A na dzień to mi obojętne i zakładam jakieś tańsze
To jakie rozmiary masz ?Ja już testowałam każdą markę, na noc nic nie działa. Teraz mam pełno pootwieranych pampersów, których nigdy nie zużyje, bo są za małe![]()