marta18691
Fanka BB :)
Głównie do jedzenia go daje i czasami jak z konieczności muszę lub w łóżeczku lub na macieNie wsadzaj go już do bujaka, bo bujak rozleniwia strasznie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Głównie do jedzenia go daje i czasami jak z konieczności muszę lub w łóżeczku lub na macieNie wsadzaj go już do bujaka, bo bujak rozleniwia strasznie.
A to masz bujak w pozycji do siedzenia czy do leżenia jak dajesz mu jeść ?Głównie do jedzenia go daje i czasami jak z konieczności muszę lub w łóżeczku lub na macie
Moja jak chce zamknąć w bujaku to krzyk i piskNie wsadzaj go już do bujaka, bo bujak rozleniwia strasznie.
Ja się kąpie na drzemceMoja jak chce zamknąć w bujaku to krzyk i piskale kąpać się musze
![]()
My już bujak mamy schowany. Ja się kąpie wieczoramiMoja jak chce zamknąć w bujaku to krzyk i piskale kąpać się musze
![]()
Ja na drzemce czuje presję kiedy zapłaczeJa się kąpie na drzemceDzisiaj aż trzy drzemki po pół godziny.
No to jest tak pół siedzącoA to masz bujak w pozycji do siedzenia czy do leżenia jak dajesz mu jeść ?
O nieee !!!U mnie mloda w spacerówce to zaśnie jak jest naprawdę mega zmeczona ;p a tak to powieki jej opadają a ona na sile otwiera ;D
Moja to samo, gapi sie w lejącą wode. Moge sie kąpać i kąpaćJa na drzemce czuje presję kiedy zapłaczetakze idzie że mną do łaźnienki i nawet potrafi cos tam wytrzymac
![]()