marta18691
Fanka BB :)
To superDziewczyny ja wczoraj miałam wychodne.Nie powiem brakowało mi tego. 3 godziny poza domem i od razu lepiej.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To superDziewczyny ja wczoraj miałam wychodne.Nie powiem brakowało mi tego. 3 godziny poza domem i od razu lepiej.
![]()
No i u nas wlasnie o to „cos” sie rozeszlo. Z ta niania co do nas dorywczo przychodzila, to Kubus zawsze szczesliwy a jak zmeczony to mega przytulasny a u tej ciagle placz, a jak przychodzi to on jej w ogole nie zauwaza. Wiec stwierdzilam, ze tak nie moze byc. Zostawiamy dorywcza na popoludnia i od rana znalezlismy inna-o dziwo mama naszej dorywczej sie zgodzila i bedzie taki duecikCoś w tym jest, że trzeba poczuć to "coś" do osoby, która ma się zająć naszym dzieckiem. Ja miałam podobnie do kobiety z pierwszego żłobka, w którym byliśmy. No niby nic konkretnego jej nie mogłam zarzucić, ale nie wzbudziła mojego zaufania i czułam jednak, że to nie to miejsce. Dziś byliśmy w innym żłobku i w ogóle bez porównania, od razu go zapisuję, tyle, że jest kłopot z miejscem i będzie musiał trochę "przezimować" u babci. A jak się okaże, że miejsce zwolni się dopiero we wrześniu, to już możliwe, że powoli będziemy się przeprowadzać, więc bez sensu pchać go do żłobka w totalnie nielogistycznym wtedy miejscu, no ale czas pokaże![]()
Juz zaczyna wrzeszczeć i wymuszać także chyba to oznaka ze powoli wraca do siebie ;D zrobila sie okropna. Jakiś skok czy cos bo krzyczy, placze, wymuszać;p masakra
U nas też, ciągle tylko skrzeczy jak coś mu się nie podobaChyba taki czas, bo u nas podobnie.![]()
U nas tez tak jestU nas też, ciągle tylko skrzeczy jak coś mu się nie podoba![]()
Powodzenia!Ciotki szwagierka jako niania jest wolna. I ja wstępnie zaklepałam.Teraz jakas robotę musze ogarnąć
dzisiaj biorę się za cv wieczorem
![]()
My byliśmy na zakupach na urodziny większość kupiliśmy. I masakra sypało jak nie wiem. Chlapota taka ..Błoto po kolana![]()
Ja dziennie na zakupach od poniedziałku do piątkuMy byliśmy na zakupach ja urodziny. I masakra sypało jak nie wiem. Chlapota taka ..
Drobne zakupy i ja robię jak odbieram dzieci sióstr. Albo po prostu jadę. Tylko teraz były większe zakupy na urodziny, na niedzielę.Ja dziennie na zakupach od poniedziałku do piątkuw drodze do przedszkola
![]()