Tak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do CiebieO to widzę masz wizyty tak jak ja, też miałam dziś, a kolejna za 2 tygodnie i też pewnie wytrzymamy w dwupaku bez problemuale za to waga u mnie wciąż w górę, mały nie wiem ile aktualnie waży, bo dziś nie robiła mi USG
![]()
reklama
DokładnieNic go nie ruszau mnie podobnie, widać dobrze tym naszym maluszkom w brzuchach, więc pewnie trzeba będzie wypraszać
![]()
marta18691
Fanka BB :)
Dobre [emoji38]
Tak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do Ciebie [emoji3526] ale wpisała mi od razu wizytę na 23.02 także ja się pewnie ostatnia rozpakuje [emoji16]
U nas testy robia, a rodzinnych nie ma...Wlasnie dowiedzialam się, ze od 1 lutrgo przywracaja porody rodzinne. I robia testy rodzacej i partnerowi. Pojebane. Tak sie cieszylam, ze nie robią testow a teraz będe sie tym stresować.
Sylwia99
Wlicza się dziecko i płaci od samego początkuMożliwe, mój tata mówi, że dziecka się niby nie wlicza, ale nie wiem, czy faktycznie tak jest i jeśli już to do jakiego wieku![]()
Sylwia99
U mnie testów nie robią i rodzinnych też nie maU nas testy robia, a rodzinnych nie ma...
Ja się cieszylam ze nie robią testow a tu taka informacjaU mnie testów nie robią i rodzinnych też nie ma![]()
Mnie zapisała jeszcze na 24.02, ale mam nadzieję, że ta wizyta się już nie odbędzieTak, następna wizyta 10.02 a termin na 18ty podobnie do Ciebieale wpisała mi od razu wizytę na 23.02 także ja się pewnie ostatnia rozpakuje
![]()
Mnie na początku siostra też tak straszyła, bo sama miała problemy z szyjką i w efekcie dwójkę wcześniaków, dlatego tak na siebie całą ciążę uważałam. A jak w połowie ciąży pojechałam na izbę z plamieniem, to już w ogóle mnie do łóżka chciała położyć do końca najlepiej, a tu niespodziankaDokładniemnie tak straszyli że, mam duże ryzyko urodzić już w 34-36tc a jutro już bezpieczny termin się zaczyna (37+0) przez całą ciążę mało się oszczędzałam a tej mojej klusce za dobrze w brzuszku i pewnie jeszcze przenoszę
![]()
reklama
O matko, to kolejna podwyżka czynszu się szykujeWlicza się dziecko i płaci od samego początku![]()