mi lekarz kazał zrobić dwie. A na wizytę idę jak będzie 5tydzien+6.Hej dziewczynyja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
reklama

Ja cały czas czuje bol jak na okres i dopóki nie zrobiłam testu to myślałam że okres dostanę za kilka godzin i jedynie co mi nie pasowało to zwiększona ilość śluzu i bol piersi od jakiegoś tygodnia plus diwne bóle/ciągnięcia jajników . A co do wizyty u lekarza to sama się zastanawiam kiedy iść. Najlepiej to jak będzie serduszko ale nie wiem czy tyle wytrzymam w niewiedzyHej dziewczynyja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
Grabarzenka
Fanka BB :)
Gratulacje! Ja po becie 84 poszłam do lekarza po 6 dniach i tak jak pisałam był tylko pęcherzyk.Hej dziewczynyja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
Nie żałuję że byłam, bo przynajmniej już ryzyko pozamacicznej jest wykluczone więc się trochę uspokoiłam. Kolejna wizyta za dwa tygodnie - wtedy będzie 6+6 więc liczę na zarodek i może serduszko

Ewq9
Co 48h powinien zwiększać się o min 66%, więc wszystko okej  

Tak pobolewa co jakiś czas jak na okres
klaudiaanita
A jaka miałaś pierwsza betę ?Beta wyszła 28,94 więc niestety ciąża się nie rozwinęłaOpuszczam Was i życzę wszystkim duuuzo zdrowia i pomyślności. Pozdrawiam :*
Ewq9
Wytrzymasz?  to twoja pierwsza wizyta? Ja mam niby na 18.06 ale spróbuje się umówić jeszcze teraz jakoś do innego
 to twoja pierwsza wizyta? Ja mam niby na 18.06 ale spróbuje się umówić jeszcze teraz jakoś do innego  

Ja mam wizytę na 29 czerwca i będę wtedy w 8 tygodniu. Jak myślicie nie za późno?
reklama

Grabarzenka
Chyba okejJa mam wizytę na 29 czerwca i będę wtedy w 8 tygodniu. Jak myślicie nie za późno?
Ja miałam pierwszą wg. miesiączki na początku 6 tygodnia, a wyszło 4+6.
Teraz idę na drugą wizytę na koniec 7 tygodnia (6+6) a wg. OM to będzie połowa 8 - wtedy liczę na zarodek i serduszko :-)