reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Ja jestem dziś po écho 3 trymestru (32+0). Wszystko dobrze: przepływy, serce, płyn, ułożenie główkowe..., no i moja córeczka przestała tyć jak szalona i waży już normalnie, czyli 2035gr, a bałam się, że przekroczyła już 2,5kg

, a tu taka niespodzianka
.
Szyjki mi nie badała lekarz, bo.... ja już najprawdopodobniej nie mam szyjki
, a skoro nie mam więcej niż 10-15 skurczy dziennie, to lepiej nie sprawdzać i nie ruszać, bo to oznacza, że szew dobrze trzyma
.
Także my już dziś dostaliśmy najlepszy prezent pod choinkę

i w końcu możemy być w miarę spokojni i szykować walizkę i rzeczy dla dzidziusia w styczniu.
Wesołych Świąt Wam życzę❤
❄
.

Szyjki mi nie badała lekarz, bo.... ja już najprawdopodobniej nie mam szyjki

Także my już dziś dostaliśmy najlepszy prezent pod choinkę

Wesołych Świąt Wam życzę❤

marta18691
Ciesze sie ze dobrze wszystko jest ❤Ja jestem dziś po écho 3 trymestru (32+0). Wszystko dobrze: przepływy, serce, płyn, ułożenie główkowe..., no i moja córeczka przestała tyć jak szalona i waży już normalnie, czyli 2035gr, a bałam się, że przekroczyła już 2,5kg, a tu taka niespodzianka
.
Szyjki mi nie badała lekarz, bo.... ja już najprawdopodobniej nie mam szyjki, a skoro nie mam więcej niż 10-15 skurczy dziennie, to lepiej nie sprawdzać i nie ruszać, bo to oznacza, że szew dobrze trzyma
.
Także my już dziś dostaliśmy najlepszy prezent pod choinkęi w końcu możemy być w miarę spokojni i szykować walizkę i rzeczy dla dzidziusia w styczniu.
Wesołych Świąt Wam życzę❤❄
.

marta18691
U mnie odwrotnie cisza i spokójCześć dziewczyny !jak żyjecie po Wigilii, maluszki w brzuchach mocno dokuczały po kolacji ?
wesołych Swiat dla wszystkich !
![]()

Sylwia99
CześćCześć dziewczyny !jak żyjecie po Wigilii, maluszki w brzuchach mocno dokuczały po kolacji ?
wesołych Swiat dla wszystkich !
![]()

My wczoraj 2 wigilie. U meza rodziców i u moich. Dzis o 13 do wujka na imprezowanie swiateczneWigilię spedzalyscie u rodziców czy raczej dom i kameralne grono?moja Gabi po tych wszystkich dobrociach chyba spala bo aktywność znikoma wczoraj. Za to dziś z rana kosmos;D

reklama
To maleństwo ma wesoło. Oby zbyt mocno nie dokazywalo !My wczoraj 2 wigilie. U meza rodziców i u moich. Dzis o 13 do wujka na imprezowanie swiatecznea jutro jeszcze do moich rodziców. Takze wesoło
![]()