reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja jestem dziś po écho 3 trymestru (32+0). Wszystko dobrze: przepływy, serce, płyn, ułożenie główkowe..., no i moja córeczka przestała tyć jak szalona i waży już normalnie, czyli 2035gr, a bałam się, że przekroczyła już 2,5kg🤣🐘😂😁, a tu taka niespodzianka🐥.
Szyjki mi nie badała lekarz, bo.... ja już najprawdopodobniej nie mam szyjki🤷‍♀️, a skoro nie mam więcej niż 10-15 skurczy dziennie, to lepiej nie sprawdzać i nie ruszać, bo to oznacza, że szew dobrze trzyma🤞💪.
Także my już dziś dostaliśmy najlepszy prezent pod choinkę🎄🌠🎅 i w końcu możemy być w miarę spokojni i szykować walizkę i rzeczy dla dzidziusia w styczniu.
Wesołych Świąt Wam życzę❤🎄🎊.

Ja jestem dziś po écho 3 trymestru (32+0). Wszystko dobrze: przepływy, serce, płyn, ułożenie główkowe..., no i moja córeczka przestała tyć jak szalona i waży już normalnie, czyli 2035gr, a bałam się, że przekroczyła już 2,5kg🤣🐘😂😁, a tu taka niespodzianka🐥.
Szyjki mi nie badała lekarz, bo.... ja już najprawdopodobniej nie mam szyjki🤷‍♀️, a skoro nie mam więcej niż 10-15 skurczy dziennie, to lepiej nie sprawdzać i nie ruszać, bo to oznacza, że szew dobrze trzyma🤞💪.
Także my już dziś dostaliśmy najlepszy prezent pod choinkę🎄🌠🎅 i w końcu możemy być w miarę spokojni i szykować walizkę i rzeczy dla dzidziusia w styczniu.
Wesołych Świąt Wam życzę❤🎄🎊.
Ciesze sie ze dobrze wszystko jest ❤😍

🎅🎄🎉

Załączniki

• IMG-20201224-WA0010.jpg
    IMG-20201224-WA0010.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 34
Cześć dziewczyny !;) jak żyjecie po Wigilii, maluszki w brzuchach mocno dokuczały po kolacji ?;) wesołych Swiat dla wszystkich !;)
U mnie odwrotnie cisza i spokój 😂albo brakuje jej miejsca albo była zmeczona jak ja 😂najlepsze to ze nie mierzyłam sukienki przed wigili ale mowie sobie zmieszcze sie 😂 i ubieram i na taki styk 😂😂😂😂 chyba bym się popłakała jakbym się nie zmieściła 😂😂

Cześć dziewczyny !;) jak żyjecie po Wigilii, maluszki w brzuchach mocno dokuczały po kolacji ?;) wesołych Swiat dla wszystkich !;)
Cześć :) moja Lena uruchamia się po śledziach, chyba jej smakują 😅 i na noc tak samo się rozpychała i tak po pęcherzu dawała, że co chwila sikać chodziłam 🤣

Wigilię spedzalyscie u rodziców czy raczej dom i kameralne grono?;) moja Gabi po tych wszystkich dobrociach chyba spala bo aktywność znikoma wczoraj. Za to dziś z rana kosmos;D

Wigilię spedzalyscie u rodziców czy raczej dom i kameralne grono?;) moja Gabi po tych wszystkich dobrociach chyba spala bo aktywność znikoma wczoraj. Za to dziś z rana kosmos;D
My wczoraj 2 wigilie. U meza rodziców i u moich. Dzis o 13 do wujka na imprezowanie swiateczne 😀 a jutro jeszcze do moich rodziców. Takze wesoło 😀

reklama
Do góry