Ja tak chyba mam już teraz, że co którąś noc ładnie śpię i nawet na siku tylko 1 pobudkaDużo dziś cesarek. Trzymam za Was kciuki.
Ja wręcz przeciwnie :/ Dopiero przed 4 chyba zasnęłam.
reklama
A ja myślałam, że statystycznie częściej kobiety rodzą naturalnie, a po naszym forum wychodzi, że wręcz przeciwnieBędziemy mieć tą samą datę. Też czekam na cesarkę. Od 9 jestem cały czas pod KTGi też się strasznie stresuje!! Trzymam za Ciebie kciuki
![]()

O Matko !!!!Dziewczyny mam cc dzis!! Trzymajcie kciuki!

trzymaj sie, jestesmy z Toba !!!

No to chyba nie uda sie wyjsc na wlasna odpowiedzialnoscO Matko !!!!
trzymaj sie, jestesmy z Toba !!!![]()

Duzo dziewczyn w trakcie porodu sn krzyczy ze chce cesarkeAż mnie dreszcz przeszedł na samą myśl o cc, panicznie się tego boję, chyba nawet bardziej niż wenflonucc to jedynie dopuszczam w sytuacji, kiedy już będę rodzić naturalnie i się okaże, że to ostateczność, a ja i tak będę tak przeorana i nie do końca świadoma, że będzie mi wszystko jedno. Serio, nie wyobrażam sobie jechać do szpitala raz, że ze skierowaniem jak nic nie wskazuje porodu i ot tak z rana usłyszeć, że będą mnie dziś kroić
Także szacun za spokój
![]()

Kurde niezły ten początek lutego
Pierwszy tydzień a my już mamy na forum 3-4 cesarki ;p i to jednego dnia
Ja myślałam że większość będzie czekać aż naturalnie się zacznie a tu z różnych przyczyn tyle cesarek w tym samym czasie
Ale Wam zazdroszczę że już będziecie z maluchami w weekend 
Trzymamy kciukiBędziemy mieć tą samą datę. Też czekam na cesarkę. Od 9 jestem cały czas pod KTGi też się strasznie stresuje!! Trzymam za Ciebie kciuki
![]()

Ja pewnie też będę, bo to już będzie inny stan świadomościDuzo dziewczyn w trakcie porodu sn krzyczy ze chce cesarke![]()
reklama
Nie mów hop, może i Ty będzieszKurde niezły ten początek lutegoPierwszy tydzień a my już mamy na forum 3-4 cesarki ;p i to jednego dnia
Ja myślałam że większość będzie czekać aż naturalnie się zacznie a tu z różnych przyczyn tyle cesarek w tym samym czasie
Ale Wam zazdroszczę że już będziecie z maluchami w weekend
![]()