reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksie 😂dzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam 😂chyba umowie sie wcześniej 😂
U nas w niedziele 4 tygodnie, a mąż czeka już prawie 10 miesięcy, bo miałam komplikacje w ciąży. Także te 2 ostatnie tygodnie jakoś wytrzymamy, chociaż nie powiem im bliżej wizyty u ginekologa tym coraz gorzej hehe xd

Nie jesteś [emoji41] ja z niecierpliwością czekałam na wizytę kontrolną, umówiłam się od razu po 6 tygodniach od porodu i jak tylko dostałam zielone światło to szalejemy [emoji1] takiego libido to nawet przed ciążą nie miałam [emoji16][emoji16]
Dziewczyny nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna ale ciągle mysle o seksie [emoji23]dzis mija 5 tygodni od porodu. Wizyte mam dopiero 1 kwietnia nie wien jak ja wytrzymam [emoji23]chyba umowie sie wcześniej [emoji23]

reklama
Nie, ale naczytałam się że powinno się odczekać te 6 tygodni, a że jestem panikara to się bałam że mogłam się nie do końca oczyścić czy coś [emoji33]
Ja poprzednio odczekalam 5 tyg (ale bylam mloda i spontaniczna) 😂😂teraz sie jakos boje. Czekam na wizyte u doktorka. Nie wiem czemu dal mi dopiero 1 kwiatnia!! Chyba, żeby mnie wkurzyć 😂😂

Do góry