Ja nie mam, nawet nie wiedziałam że jest taki zabobonNikt nie wierzy a każdy czerwona kokardę ma przy wozku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam, nawet nie wiedziałam że jest taki zabobonNikt nie wierzy a każdy czerwona kokardę ma przy wozku![]()
Mój na mnie pani doktor mówi, bo zawsze wiem lepiej jakie leki brać (albo raczej nie braćJa to przez mamusie wierzę w takie cośmąż mnie nazywa znachor
ale to nie moja wina, ze ja nie lubię leków haha.dzieki mnie chociaz on nie choruje, a kiedyś na wszystko leki i leki
ale smieje sie ze mnie
![]()
Ja teraz tez nie mam, jakos brak czasuJa nie mam, nawet nie wiedziałam że jest taki zabobon![]()
Oczy pełne miłości❤4 tygodnie i 4 dni.
Jak widać na załączonym obrazku ciężko dobrze ssać i się patrzeć jednocześnie.
Zobacz załącznik 1252485
Mojej kupuje sukieneczkęCo na swieta kupujecie dziecia?![]()
Ja jeszcze nie wiem co starszej kupie, bo ona wszystko ma... A z reszta dla mnie zajączek to słodycze, ale mąż pewnie bedzie chcial jak zwykle cos kupic...Co na swieta kupujecie dziecia?![]()
Hehe no tak... Najgorsze ze maly ma wszystko ciuchow pełno zabawek tezJa jeszcze nie wiem co starszej kupie, bo ona wszystko ma... A z reszta dla mnie zajączek to słodycze, ale mąż pewnie bedzie chcial jak zwykle cos kupic...
U mnie to samo. A jak już mi się uda cudem odłożyć to się budzi po 30 minutachKtoś mi chyba dziecko dzisiaj podmieniłtylko na rękach...każda próba odłożenia = ryk, a raczej wrzask.