reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Czy wy też kąpiecie się w towarzystwie??? :))

Załączniki

• Screenshot_20210327_111716_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210327_111716_com.android.gallery3d.jpg
    306,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
U mnie jak ide sie kapac to ona to czuje i sie budzi co 3 minuty 😂😂 i wychodzenie wchodzenie zeby isc dac jej smoczka mnie wkurza😂takze robimy to razem 😂
Noo mojej tez sie czesto wlacza detektor na obecnosc mamy 😬 ostatnio wstalam rano zadowolona ze zrobie sobie kawe i sniadanie na spokojnie. A zdazylam tylko zrobic szybkie siku 😐

Noo mojej tez sie czesto wlacza detektor na obecnosc mamy 😬 ostatnio wstalam rano zadowolona ze zrobie sobie kawe i sniadanie na spokojnie. A zdazylam tylko zrobic szybkie siku 😐
U mnie jeszcze się nie zdarzyło, żebym wstała przed nim, bo po porannym karmieniu, które ogarnia mój chłopak, mały już nigdy nie śpi, więc budzi mnie wrzask (ewentualnie faza wcześniej: jęczenie) i casem nawet siku spokojnie nie mogę zrobić a śniadanie jak panicz ogarnięty i łaskawie pozwoli 😃

Dziewczyny ratujcie.... mala dostala mega potowek na karku ì ramionkach. Czerwony kark z krostami w domu 21-23 stopnie. Roznie. Ubierana w body na dlugi i skarpetki. Czasem jak chlodniej to leginsy... wydaje mi się ze na body na krótki rękaw jest za chłodno. Co myślicie?

reklama
Dziewczyny ratujcie.... mala dostala mega potowek na karku ì ramionkach. Czerwony kark z krostami w domu 21-23 stopnie. Roznie. Ubierana w body na dlugi i skarpetki. Czasem jak chlodniej to leginsy... wydaje mi się ze na body na krótki rękaw jest za chłodno. Co myślicie?
A moze ciagle rób tak, żeby temperatura byla okolo 21, mysle ze jest ona odpowiednia. Ja np mam ciagle uchylone okno w salonie, żeby właśnie taka temerature między 20 a 21 utrzymać

Do góry