reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Aktualizuję, moja w końcu 2 juz zrobila..., zrobiłam jej masaż brzuszka, poćwiczyłam kolanko do łokcia plus rowerek, itp... i poszło!!!
Spróbuj, może i u Ciebie się uda.
Tego wlasnie nie probowalam, wiec sprobuje-dzieki. On tez zupelnie na brzuszku nie chce lezec-ani na olasko, ani na poduszce, ani na tacie-zaraz jest ryk jakby obdzierali ze skory.

Ja tylko sól wlewam, ale kropelkę się staram tylko, ktoś mi tak chyba poradził albo wyczytałam w instrukcji katarka, psikaczem bym się właśnie bała, bo duże ciśnienie, sama sobie nie lubię, a co dopiero dziecku 🤯
pewnie za bardzo poziomo leżał, położna mówi ze przy wkraplaniu albo psikaniu do noska dziecko ma byc jak najbardziej pionowo.

Dziewczyny a jak u Was z kawą? Pijecie? I ile?
Myślicie ze to ma jakiś wpływ na zachowanie naszych maluszków?

Ostatnio piłam po 3 dziennie, bo taka byłam zmęczona .. plus lubie bardzo kawe ;) i mała dawała nam nieźle w kość. Dzisiaj wypiłam jedną i śpi jak aniołek zaraz po karmieniu. Ale może zbieg okoliczności. Wyczerpana po ostatnich dniach dawania w kość :D

Ostatnio piłam po 3 dziennie, bo taka byłam zmęczona .. plus lubie bardzo kawe ;) i mała dawała nam nieźle w kość. Dzisiaj wypiłam jedną i śpi jak aniołek zaraz po karmieniu. Ale może zbieg okoliczności. Wyczerpana po ostatnich dniach dawania w kość :D
Ja myślę, że to nie ma wpływu, ale staram się pić tylko jedna czarną, ewentualnie jeszcze latte ze względu na ilość kofeiny, coś kojarzę, że w szpitalu mówili, że max 2 dziennie, ale to też zależy kto jaką dużą i mocną piję, więc wolę nie szaleć z 2 😁

reklama

Zależy jakie kawy pijesz. Ja pije 2 rozpuszczalne po 1 lyzeczce. Czyli jakby jedna kawe. Wypije tez cole a tam tez kofeina😂jest gdzies licznik ile kawy jest dozwolonej.

Do góry