reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦
U nas to samo. Ciagle najlepiej na rece, więcej spi a jak nie spi to placze. A jak się coś nie spodoba to jest taki wrzask jakby się ogromna krzywda działa. Maz stwierdzil ze takiego krzyku u małej to jeszcse nie slyszal

reklama
polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody 🤗

Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦
Masakra dosc duzo z Was maja problemy ze tak placza te dzieci niewiadomo o co i ten skok moj skonczy te 3miesiace 5maja i ani nie placze tak za bardzo tylko jak jest glodny kolek tez nie mial tylko problem z kupkami byl robil tylko 1 na 3dni a teraz jest poprawa bo 1 dziennie robi sa pewnie dzieci co kilka dziennie robi😆jutro ide na bioderka i potem 18maja szczepienie😢

polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody 🤗
Akurat ja z tym problemu nie ma moj Jakub to tak spojojny jest ze szok potrafi na lezaczku przelezec 1-2godziny patrzac na bajki😆

oo jak słodziutko wtulona 😍 mój jak go tylko wkładam to darcie się niesamowite dlatego odrazu nie zawiązuje i trochę pobujam i wtedy. Ale potem śpi jak zabitek nic mu nie przeszkadza😝.
Jak ubierasz małą pod chustę tak samo jak bez?
Cieniej ja ubieram. Bo się grzeje o mnie. Dzisiaj tak na 13 stopni. Miala bodziak na krótki rękaw i dresowa bluze.

reklama
Do góry