G
gość _199
Gość
U mnie to do, kochany ŚląskCala ulica zalana i wszystko stoi auta podtopione sa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to do, kochany ŚląskCala ulica zalana i wszystko stoi auta podtopione sa
No jutro moze byc tak ze nigdzie nie pojde jak ta woda będzieNo to niezla pogoda u Was dzisiaj ;/ nie prędko ta woda wsiąknie a wyjścia z domu pewnie brak?
No niestety u nas 1 taka sytuacja w RydultowachU mnie to do, kochany Śląsk![]()
Z tym to ciężki temat jak nie chce butelkiDziewczyny macie może pomysł co zrobić, gdy dziecko nie chce pic z butelki? Próbowałam dzisiaj podać swoje mleko w butelce i synek za pierwszym razem wypił tylko 20 ml i zaczął płakać a za drugim razem jak tylko zobaczył butelkę to tak wył, że już kolejnych podejść nie było... :/
O ranyto mój zeby podwoic musiałby warzyć 8500g, to chyba troche duzo na 3 msc![]()
Avent naturalZ tym to ciężki temat jak nie chce butelkia jakiej butelki uzylas?
Ja mojego wzięłam na przetrzymanie, jak był naprawdę głodny to zjadł z butelki, ale trzeba zacisnąć zęby i być konsekwentnym. No i ode mnie nie ma opcji że butle wypije, musiał partner go nakarmić, bo wtedy wie, że cycka nie ma.Dziewczyny macie może pomysł co zrobić, gdy dziecko nie chce pic z butelki? Próbowałam dzisiaj podać swoje mleko w butelce i synek za pierwszym razem wypił tylko 20 ml i zaczął płakać a za drugim razem jak tylko zobaczył butelkę to tak wył, że już kolejnych podejść nie było... :/