Aaa bo tez sie biore za kuchnie niedługo. I jestem ciekawa ile za kuchnie w ikea.Jeszcze nie, umawiamy sie dopiero na projektowanie, ale to pod koniec maja![]()
reklama
Ja pytalam swoja kobiete od chust to powiedziala ze zadne hybrydowe ani ergonomiczne zanim dziecko nie zacznie siadac. Ale szczerze ... jak tak czasem widze jak mam ja w chuscie krzywo opatulonąTeż je znalazłam. W piątek nam konsultacje z babeczka od chustonoszenia to się zapytam.

Mikstura
Fanka BB :)
Ja właśnie wczoraj na insta oglądałam kobitkę, która jest doradcą i ona mówiła, że jak dziecko siedzi no to spoko, może kupić jakie tam się chce, a jak nie to, że lepiej z doradcą, żeby chociaż pierwszy raz pokazał. Także pewnie ile osób, tyle opinii. Ja napisałam do kobitki, która u mnie była co myśli o tym nosidleJa pytalam swoja kobiete od chust to powiedziala ze zadne hybrydowe ani ergonomiczne zanim dziecko nie zacznie siadac. Ale szczerze ... jak tak czasem widze jak mam ja w chuscie krzywo opatulonąbo przeciez to sie czasami tak kreci... to sama sie zastanawiam...

rosenberg
My zaczynamy wykańczać cała chatę w czerwcuAaa bo tez sie biore za kuchnie niedługo. I jestem ciekawa ile za kuchnie w ikea.

marta18691
Haha dobreJa też unikam jak ogniawierzę w moc przyzwyczajenia, widzę po kuzynki dziecku w sierpniu 2 lata a zrobił sobie z matki avatara
![]()

Ja też właśnie będę ogarniać kuchnie i w sumie to cały dom urządzać aż się boje co to będzieAaa bo tez sie biore za kuchnie niedługo. I jestem ciekawa ile za kuchnie w ikea.

Mi stolarz wycenił 12 tysięcy, dużej kuchni nie mam. I właśnie też musimy jechać do ikea bo mi się podoba. A castoramie jakos nie ufamJa też właśnie będę ogarniać kuchnie i w sumie to cały dom urządzać aż się boje co to będziew Ikei się będę umawiać na projekt za jakieś 2 tyg. A w Castoramie w tą sobotę mamy spotkanie więc dam znać ile wyjdzie. Chociaż nie wiem jak wygląda jakość mebli z casto. A stolarz nam wycenił na 18 tys. oczywiście bez sprzętów. Liczę że w sklepie będzie trochę taniej
![]()

reklama
Karolina9933
Ja nie odczuwam żadnego dyskomfortu póki coDziewczynu ktore rodzily sn i mialy nacinane krocze - czy odczuwanie dyskomfort w tej okolicy ? Nie chodzi mi o wspolzycie tylko o normalne funkcjonowanie, mycie, chodzenie w spodniach itp...