Ja kupuje praktyczne tylko w sinsay. Leginsy trzeba brać o rozmiar większe ale są super, body na krótki, bluzy, sweterki tez sa fajne. Ale pajace kupowałam i moment po praniu wyglądały zle wiec pajace kupujemy w 5 10 15. Oprócz leginsów wszystko wydaje mo się miec rozmiar ok.Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
reklama
Ja też planuje karmic tylko pol rokiJa też planuje 5-6 miesiąc. W ogóle to miałam plan kp do 6 miesiąca nie dłużej. Ale zobaczymy jak to wyjdzie![]()
Sylwia99
Fanka BB :)
Skąd masz czapę?Mamy nad jeziorem wozek stary szwagierki, i sięga mi do kolanajest taki niski

AliexspresSkąd masz czapę?![]()

404 page
a.aliexpress.com
Link do: 2.04US $ 13% OFF|Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów|kids&Baby Accessories| - AliExpressAliexspres7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów
404 page
a.aliexpress.com
G
gość _199
Gość
Często kupujesz z Ali? Ja mam jedno ubrano i powiem wam że super jakoś o dziwo.Aliexspres7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów
404 page
a.aliexpress.com
Kiedyś dla starszej duzo zamawialam, teraz malo. Bo drożej się o wiele zrobilo więc się nie opłaca. Jedna maja fajna firmę ciuchy jak z zaryCzęsto kupujesz z Ali? Ja mam jedno ubrano i powiem wam że super jakoś o dziwo.

rosenberg
Mam to samo, kiedyś zamawiałam jakieś pierdoły z alie dla siebie, do domu itp, było mega tanio i naprawdę się opłacało. A teraz ceny jak w normalnych sklepachKiedyś dla starszej duzo zamawialam, teraz malo. Bo drożej się o wiele zrobilo więc się nie opłaca. Jedna maja fajna firmę ciuchy jak z zaryteraz to zamawiam z ali najczęściej balony i ozdoby

reklama
marta18691
No ja tez lubie z pepco ubrankaJa polecam z pepco z bio bawełny. Są supr!