reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie druga noc pod rząd i budzi się z płaczem między północą, a 1 w nocy. Po czym chwilę trwa uspakajanie i dalej śpi. Potem pobudka po 4, znowu mleko i wstaje po 7 :)
Moja panna znowu miala problemy z zasnieciem i tatus usypial na pilce, ale w koncu budzila mi sie tylko co 3h, pozniej co dwie - tak wiec kolezanki, nie narzekajcie - ja sie czuje jak nowonarodzona 🤣🥲🥲🥲

reklama
Zazdroszcze że macie czas na seriale ja póki co mogę jedynie pomarzyć 😭 Urządzamy dom i jest tyle roboty że codziennie padam ze zmęczenia🥴 Dziewczyny mój młody usypia przy cycu i staram się go oduczyć i powiem szczerze że słabo mi to idzie bo drze się jakby go ze skóry obcierali a smoczka w ogóle nie chce. Macie jakiś pomysł jak to zrobić?
Ja tez usypiam przy cycu. Jak juz nie ssie efektywnie to wyciagam ale zazwyczaj jest taka zaspana ze nie ma z tym problemu. Moj maz usypia na pilce gimnastycznej - zawsze dziala :) poza tym wozek, nosidlo, sama z siebie nie zasnie.

Ja tez usypiam przy cycu. Jak juz nie ssie efektywnie to wyciagam ale zazwyczaj jest taka zaspana ze nie ma z tym problemu. Moj maz usypia na pilce gimnastycznej - zawsze dziala :) poza tym wozek, nosidlo, sama z siebie nie zasnie.
A u nas nawet i sam z siebie umiał zasnąć, dlatego właśnie się zastanawiam, co się z nim stało 🤣

Kurde dziewczyny podziwiam ze macie sile na seriale. Ja od 5 msc nie włączyłam nawet telewizora !;D
Małą trzymam z dala od wlqczonego telewizora i telefonu żeby nie podłapała od małego tych kolorowych ekranów. A jak ona usnie to po całym dniu siedzenia z nia to padam praktycznie razem z nia ;D

Kurde dziewczyny podziwiam ze macie sile na seriale. Ja od 5 msc nie włączyłam nawet telewizora !;D
Małą trzymam z dala od wlqczonego telewizora i telefonu żeby nie podłapała od małego tych kolorowych ekranów. A jak ona usnie to po całym dniu siedzenia z nia to padam praktycznie razem z nia ;D
Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata

@Święta92 denerwuje mnie główna postać w tym sex life 🤣🤣
A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa 🤣 myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie 😂

Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
Moja siostra nie ma telewizora w domu i jak jej młody przyjdzie do nas to jest jak w transie jakimś 😀patrzy patrzy masakra. U mnie leci telewizor albo radio. Mloda staram się obracać tak żeby nie patrzyła ale powoli nie mam wpływu bo zaczyna się przemieszczać. Mojej siostry dzikus jest bo w takiej cieszy zyje, że pójdzie gdzieś to się drze!

reklama
A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa 🤣 myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie 😂
Ostatnio obejrzałam szkole dla elity 😂, cała plotkarę od początku 😂przypomniałam sobie lata dawne 😂 wikingów, kto zabił sare, Lucyfera 😂, i snow cos tam o pociągu 😂

Do góry