G
gość _199
Gość
A ja wiem że sama się nie wyrwę z domuJa to biegać chce sama, żeby umysł od dzieci mi odpocząłmuza i biegnę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wiem że sama się nie wyrwę z domuJa to biegać chce sama, żeby umysł od dzieci mi odpocząłmuza i biegnę
![]()
Ja już na rolkach z wózkiem jeździłamJak młody usiądzie to kupuje wózek do biegania.
Ja chcę właśnie kupić x Lander x run, idealny dla mnie do biegania i do rolekJa już na rolkach z wózkiem jeździłamtj ojciec był z nami, więc głównie on z wózkiem a ja śmigalam, ale nie omieszkałam spróbować i zrobiłam parę kolek z wózkiem. Spoko było tylko trochę za nisko rączka
![]()
Ja też nie...A ja wiem że sama się nie wyrwę z domu![]()
Nigdy przenigdy nie chcecie wyjsc same?Ja też nie...![]()
Chcieć, nie znaczy mócNigdy przenigdy nie chcecie wyjsc same?Moj maz pracuje bardzo dużo ale ja musze chociaz isc raz w tygodniu na samotny spacer żeby zebrać myśli. Wszystko sobie poukładać na nowy tydzien
tak to chyba dostałabym depresji
U nas tez parno i termometr pokazuje w domu 29. Na dworze 33. Tragedia. Siedzimy w domu narazie w domu żeby nie wychodzić na ten skwar. Potem pewnie zaliczymy spacer. U nas gondola wyniesiona dwa dni temu bo tez nogi wystawały;DU was tez tak gorąco i parno??? Hania jeździ z noga za wózkiemchyba to ostatnie dni w gondoli. Nowy etap
![]()