reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

I my w domu, nie wychodzimy. Pojechałam tylko po książkę do paczkomatu "moja pierwsza książka o mnie" dla małej. Teraz młoda robi 3/4 kupy dziennie, ślini się na potęgę, wszystko do buzi bierze. 🤭

reklama
Nigdy przenigdy nie chcecie wyjsc same? 😀 Moj maz pracuje bardzo dużo ale ja musze chociaz isc raz w tygodniu na samotny spacer żeby zebrać myśli. Wszystko sobie poukładać na nowy tydzien 😂 tak to chyba dostałabym depresji
A ja zauważyłam, że coraz mniej mam ochotę wychodzić gdzieś sama 😂 jeszcze jak chłop jest z dzieckiem to pół biedy, ale jak go ostatnio zostawiliśmy u mojej mamy i poszliśmy do banku, to połowy nie pamiętam co ten gościu mówił, bo wciąż tylko w telefon, czy nie trzeba wracać 🙈 jak śpi, to też czasem już za nim tęsknię, żeby się przytulić 😱 na imprezie ostatnio u siostry byliśmy i mój się miał dzieckiem zajmować, ale oczywiście ciągle mamusia dziecka doglądała i nosiła 😂 także już widzę jak go do żłobka oddam i spokojnie pójdę do pracy 😂

U was tez tak gorąco i parno??? Hania jeździ z noga za wózkiem 😂 chyba to ostatnie dni w gondoli. Nowy etap 😥😥😥
A u nas tak ciemno i wietrznie, że zrezygnowałam póki co ze spaceru, ale znając moje szczęście jak w końcu wyjdę to pewnie dopiero wtedy się rozpada 😂 w ogóle jakaś marna pogoda u nas w tym tygodniu jak na to, że mama mi w weekend mówiła, że cały tydzień mają być upały, a tu ledwo 20 stopni 😂

Jejku u nas chyba 50 stopni w sloncu. Ja już cała mokra jestem. Wyszliśmy o 12 z domu i teraz już po fizjo i załatwiamy dalej. Na szczęście tu w pgnig jest klima, wiec oby kolejka trwała jak najdłużej 🤣

A ja zauważyłam, że coraz mniej mam ochotę wychodzić gdzieś sama 😂 jeszcze jak chłop jest z dzieckiem to pół biedy, ale jak go ostatnio zostawiliśmy u mojej mamy i poszliśmy do banku, to połowy nie pamiętam co ten gościu mówił, bo wciąż tylko w telefon, czy nie trzeba wracać 🙈 jak śpi, to też czasem już za nim tęsknię, żeby się przytulić 😱 na imprezie ostatnio u siostry byliśmy i mój się miał dzieckiem zajmować, ale oczywiście ciągle mamusia dziecka doglądała i nosiła 😂 także już widzę jak go do żłobka oddam i spokojnie pójdę do pracy 😂
Wiesz ja dzień w dzień sama... Codziennie to samo. Tobie duzo chlopak pomaga takze tez może nie odczuwasz tego tak. Ja lubię wyjsc sama bo to jedyny moment tylko dla mnie 😀

Wiesz ja dzień w dzień sama... Codziennie to samo. Tobie duzo chlopak pomaga takze tez może nie odczuwasz tego tak. Ja lubię wyjsc sama bo to jedyny moment tylko dla mnie 😀
Ja też dużo sama jestem, czasem całe weekendy też, ale fakt chłopak też zajmuje się dzieckiem. Chodziło mi bardziej o to, że tak się przywiązałam do Czarusia 🥰 chociaż często mam też dość, zwłaszcza ostatnio jak marudny w dzień był, że nawet obiadu nie mogłam w spokoju ugotować.

Ja też dużo sama jestem, czasem całe weekendy też, ale fakt chłopak też zajmuje się dzieckiem. Chodziło mi bardziej o to, że tak się przywiązałam do Czarusia 🥰 chociaż często mam też dość, zwłaszcza ostatnio jak marudny w dzień był, że nawet obiadu nie mogłam w spokoju ugotować.
A tak się kochana balas na początku, pamiętasz? A widzisz jaka jesteś super mama!! Ja bardzo zakochałam się w Hani, te jej uśmiechy 😀wynagradzają mi, że chodze jak zombie ostatnio 😂

A tak się kochana balas na początku, pamiętasz? A widzisz jaka jesteś super mama!! Ja bardzo zakochałam się w Hani, te jej uśmiechy 😀wynagradzają mi, że chodze jak zombie ostatnio 😂
No wiem, masakra była na początku 🙈 ale ja ogólnie zawsze lubiłam dzieci, tylko swoich się bałam mieć... ale jak na niego patrzę to nie wyobrażam sobie, żeby go z nami nie było, mimo trudności, które są i pewnie jeszcze dopiero będą!

reklama
U nas tez masakrycznie paaaaarno, u mnie dzisiaj kumpela byla, z rana wyskoczylysmy na kawke do kawiarni z mala a pozniej posiedzialysmy w domu. W drodze powrotnej to myslalam ze sie rozplyniemy, a ona jeszcze w ciazy wiec jej pewnie cieplej bylo 😱 teraz maz buja mloda w wozku na balkonie, bo tam cien 🤣 a mloda nie pospala przez wizytacje za bardzo i troche nam pomarudzila. Teraz odsypia 😂

Do góry