reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie tak samo 😂. Jedzeniem tego nazwać nie można. Od 2 dni jej nic nie daje bo mnie wkurzyła. Podobno dzieci karmione piersią gorzej uczą się jedzenia bo inaczej język układają...
Ja mu dałam już nawet kawalek to wypluł.. a to już jednak czas na rozszerzanie :/ mam wrażenie, że mu to nie smakuje, bo moje mleko z łyżeczki je.

No u nas to samo. A że na razie nawet kupić nie możemy to może na październik będą jak się uda :D na razie będziemy żyć bez drzwi 😂😂 dobrze, że chociaż frontowe są
Moj by się nie załatwił 😂😂 kiedyś za czasów młodości mieszkaliśmy w gd i jak robil,, dwójkę,, to kazał mi okap włączać i siedziec zamknięta w pokoju 😂

Moj by się nie załatwił 😂😂 kiedyś za czasów młodości mieszkaliśmy w gd i jak robil,, dwójkę,, to kazał mi okap włączać i siedziec zamknięta w pokoju 😂
Ja tak cały czas mam, że nie zrobię tego jak mój jest w domu 🤣🤣🤣

Ale czym się martwić? Niektóre dzieci są gotowe nawet w 7, 8 miesiącu dopiero
Boje się, że jakiejś anemii się nabawi, cóż będę próbowała dalej.

No właśnie ja póki co chciałam jednoskładnikowe podawać, ale może dwa składniki będą jakimś rozwiązaniem.
U mnie po 1.5 tygodnia próbowania warzyw dzis wjechał banan. I mloda wkoncu pokazała jak to pięknie potrafi zjeść;D takze przekonała się do lyzeczki wiec jutro znow wskakujemy warzywo ;D

Ja mu dałam już nawet kawalek to wypluł.. a to już jednak czas na rozszerzanie :/ mam wrażenie, że mu to nie smakuje, bo moje mleko z łyżeczki je.
A jakie kupujesz? my wcinamy holle, Babydream, bobovita i humana 😜
ale np gerbera wogole nie chce jeść i co by to nie było ☹️
nie wiem oni jakieś rozrzedzone mają....

reklama
Do góry