reklama
Ja mam paczkę 1100g to gdzieś na 1,5 tygodnia starcza, teraz pewnie będzie ciut dłużej, bo przeważnie dostaje 4 razy dziennie zamiast 5.Dziewczyny na ile wam starcza puszka mleka?!
Maluszek001
Fanka BB :)
To jest chyba największy minus karmienia mmMasakrajuż mnie kieszeń boli
![]()

sandra0777
800 gram na 5 dniDziewczyny na ile wam starcza puszka mleka?!
mój ma przetrwały otwór owalny i na początku to już sobie wyobrażałam operację i wogóle płakałam jak bóbr po wyjściu z gabinetu byłam w takim szoku, że nawet nie zapytałam tej diagnosty na szczęście wyszła po coś i mnie uspokoiłaTaki mam zamiar![]()

raczej jak tak robi to tak, mój namiętnie dolną wargę przeżuwałTo mój też zawsze tak litościwe patrzy jak jemy i udaje, że też coś przeżuwa, a jeszcze nic nie dostawał poza mlekiem, chyba już jest gotowy![]()

gdzieś czytałam że można ten moment przegapić i potem jest trudniej bo dziecko przywyknie że to coś normalnego
a teraz to dla niego nowość i jest mocno zainteresowany co to bo to nowość dla niego
mój najchętniej to jeszcze ręce by tam wsadził do miski a potem do buzi dlatego jak tylko usiądzie to przechodzę na BLW

800 g 5 dniDziewczyny na ile wam starcza puszka mleka?!
Michalina_25
800g na max 5 dniDziewczyny na ile wam starcza puszka mleka?!

reklama
G
gość _199
Gość
Ja warzywa to nie pamiętam kiedy zjadłamTo możecie wy przecież zjeśćJa tak będę robić. Z brokułem będzie najgorzej, bo my zbytnio nie lubimy, ale zjemy i tylko trochę dla Czarusia na spróbowanie. Dopiero jak zacznie jeść, a nie próbować i będzie miał za sobą pojedyncze smaki, to włączę słoiczki kilkuskładnikowe, bo ile on tam tego zje, a za długo stać pewnie po otwarciu taki słoik nie może, no a tego my już nie zjemy
![]()