reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Taki mam zamiar :)
mój ma przetrwały otwór owalny i na początku to już sobie wyobrażałam operację i wogóle płakałam jak bóbr po wyjściu z gabinetu byłam w takim szoku, że nawet nie zapytałam tej diagnosty na szczęście wyszła po coś i mnie uspokoiła 😂 , że dużo ludzi to ma i nawet nie wie.

To mój też zawsze tak litościwe patrzy jak jemy i udaje, że też coś przeżuwa, a jeszcze nic nie dostawał poza mlekiem, chyba już jest gotowy 😁
raczej jak tak robi to tak, mój namiętnie dolną wargę przeżuwał 😂
gdzieś czytałam że można ten moment przegapić i potem jest trudniej bo dziecko przywyknie że to coś normalnego
a teraz to dla niego nowość i jest mocno zainteresowany co to bo to nowość dla niego
mój najchętniej to jeszcze ręce by tam wsadził do miski a potem do buzi dlatego jak tylko usiądzie to przechodzę na BLW 🤪

reklama
To możecie wy przecież zjeść 😆 Ja tak będę robić. Z brokułem będzie najgorzej, bo my zbytnio nie lubimy, ale zjemy i tylko trochę dla Czarusia na spróbowanie. Dopiero jak zacznie jeść, a nie próbować i będzie miał za sobą pojedyncze smaki, to włączę słoiczki kilkuskładnikowe, bo ile on tam tego zje, a za długo stać pewnie po otwarciu taki słoik nie może, no a tego my już nie zjemy 😂
Ja warzywa to nie pamiętam kiedy zjadłam 🤣🤣

Do góry