G
gość _199
Gość
My musieliśmy jechać a chętnie bym pospalaMoja dzis tez 6h snu i cyc, ale już nie śpi![]()
Wasze dzieci też śpią w poprzek łóżeczka ? Co ranek zastaje go w tej pozycji i nie ma opcji, że będzie spał inaczej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My musieliśmy jechać a chętnie bym pospalaMoja dzis tez 6h snu i cyc, ale już nie śpi![]()
Moja dzisiaj głowę miała w nogachMy musieliśmy jechać a chętnie bym pospala![]()
Wasze dzieci też śpią w poprzek łóżeczka ? Co ranek zastaje go w tej pozycji i nie ma opcji, że będzie spał inaczej![]()
A ogólnie jeszcze od tej ze mną i jestem cała połamana.My musieliśmy jechać a chętnie bym pospala![]()
Wasze dzieci też śpią w poprzek łóżeczka ? Co ranek zastaje go w tej pozycji i nie ma opcji, że będzie spał inaczej [emoji849]
Tak spi w poprzekMy musieliśmy jechać a chętnie bym pospala![]()
Wasze dzieci też śpią w poprzek łóżeczka ? Co ranek zastaje go w tej pozycji i nie ma opcji, że będzie spał inaczej![]()
U nas dokładnie to samoMoje dziecko to w każdej konfiguracji tak się wierci. Dzisiaj np. spał od 21 do 00.30 a potem od 3.25 do 7.49 [emoji24][emoji24][emoji24]A ogólnie jeszcze od tej ze mną i jestem cała połamana.
A spał tak...
Dziecko śpiące u siebie kontra na łóżku rodziców [emoji23]Zobacz załącznik 1299321Zobacz załącznik 1299322
Ja mam to samo, o co tego gościowi chodzi w ogóleTak spi w poprzekogolnie to nie wiem od kilku dni co ona ode mnie chce
![]()
TakMy musieliśmy jechać a chętnie bym pospala![]()
Ja tak samoTak spi w poprzekogolnie to nie wiem od kilku dni co ona ode mnie chce
![]()
U mnie Hania sprawdza moja cierpliwośćJa tak samorano jeszcze w miarę, ale od 15:00 wzwyż to zagadka. Ostatnio neurologopeda się mnie pyta czy dziecko jest czytelne i rozumiem o co mu chodzi i odpowiedziałam,ze tak, a teraz cofam wszystko
Udało mi się go przetrzymac i jeszcze śpi![]()
Mój ma 81 cm i nie mieści się w poprzek, a i tak śpi w ten sposóbTakja młodego nawet często odkładam w poprzek bo wtedy ma lepsze pole manewru jak się chce przewracać na boczki i brzuch