reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy😭

O mamo moja wstała trochę po 7. Pierwsza drzemka 20 minutowa o 9, a potem po 13 spała godzinę z kawałkiem i 19:20 już spała. Ostatnio mało śpi w dzień, nic nie idzie zrobić. Ale staram się nie kłaść jej na ostatnią drzemke później niż 17. Zazwyczaj kąpiel wychodzi 18:40, potem mleko i leżymy na łóżku, tulamy, śpiewamy, albo słuchamy kolysanek i zasypia sama. Ona bez spania ponad 4 godziny wytrzyma.
On nigdy tak nie ma. Spał pół h, potem się godzinę bawił i zasnął na godzinę leży karmieniu. Popołudniu go uspilam i spał dwie h, a potem szlam na spacer. Nagle się rozpadało, więc dałam budkę na caly wózek, w windzie dopiero zauważyłam że zasnął i spał z poltora h
Myslalam, że na noc nie usmie, ale śpi 🤣

Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy😭
Też czekamy

reklama
Do góry