reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dzięki 😀😀😀 ja dla gości tez mam magnesy (czekam aż przyjda) i mam to też. Zastanawiam się co dla chrzestnych 😂😂
U nas wyglądało to tak. Slabo widac bo zdjecie robione wieczorem. Ale chrzestni zadowoleni bardzo. I u jednego i u drugiego stoi na szafce w widocznym miejscu. Budzetowy pomysl ale fajny ;p

Załączniki

• received_244471737479045.jpeg
    received_244471737479045.jpeg
    195,4 KB · Wyświetleń: 88
Ja wychodzę to tak, chyba że mi się nie chce to tylko tusz. A tak to i kreska i cień
Nie. W tym okresie najbardziej kaloryczne jest mleko w porównaniu z jedzeniem, dlatego u dzieci, które słabo przybierają nie wolno szybciej rozszerzać diety.
Ale każdy robi jak chce.

A malujesz się czymś więcej niż tuszem ? Ja w ciąży nosiłam rzęsy, ale nie malowałam się, więc nie miałam problemu ze zmywaniem makijażu [emoji136]
Niestety, zdecydowanie zbyt żal mi jest moich rzęs i zrezygnowałam, bo strasznie mi się niszczyły.

Dziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złości :D zanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p

U nas to samo...
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złości :D zanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p

U nas tez tak to wygląda 😂 pampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzo😂

reklama
U nas tez tak to wygląda 😂 pampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzo😂
U nas tez ja pantsy ale dla meza pampersy bo on pqntsa nie umie małej założyć;D ale teraz to jest istny hardcor nia haha

Do góry