Dzięki kochana. Dużo bym zmieniła ale już się nie opłaca inwestować. Poczekam na coś większego i wtedy sobie zrobie od A do z jak chce!Ale ty masz ładnie w domu![]()
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Michalina_25
u nas drzemka dzisiaj tylko jedna, jakos z godzinkeHanka miała drzemke dzis tylko 32 minuty... Masakra. Jeszcze nie śpi![]()

G
gość _199
Gość
Jak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.Hanka miała drzemke dzis tylko 32 minuty... Masakra. Jeszcze nie śpi![]()
Kupiłam mm i nie ma mowy żeby to w nocy pił, czemu mi się trafił taki trudny egzemplarz...
zgredzus
mój od jakiegoś 6 miesiąca ma głównie 1 drzemkę i to na spacerzeJak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.
Kupiłam mm i nie ma mowy żeby to w nocy pił, czemu mi się trafił taki trudny egzemplarz...

G
gość _199
Gość
A jak w nocy ?mój od jakiegoś 6 miesiąca ma głównie 1 drzemkę i to na spacerze![]()
Wkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16Jak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.

G
gość _199
Gość
Ja sprzedałam wozek, więc też jestem uziemiona, ani na spacer ani nic, myślałam że nowy będzie jutro, ale jeszcze go kurier od sprzedawcy nie odebralWkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16![]()

Ja bym wszystko oddała żeby on noce przesypiał i tego cycka odstawił..
reklama
W nocy wstala myślę że z 6 razy spokojnie... Poszlam spac o północy i pozniej juz chyba ciagle wstawałamJa sprzedałam wozek, więc też jestem uziemiona, ani na spacer ani nic, myślałam że nowy będzie jutro, ale jeszcze go kurier od sprzedawcy nie odebral
Ja bym wszystko oddała żeby on noce przesypiał i tego cycka odstawił..