reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek ;) zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.

Zazdroszczę piernika staropolskiego !!!
Mi się udało upiec pierniczki ze starszym i ulepic pierogi, a tak stoję ze świętami. U nas od końca listopada po kolei każdy był chory...Najgorzej miał mezulo, zapalenie krtani. Przekrzyczany przez wszystkich :p

A Adaś nosi 86/92 :) chyba że coś jest z Lidla :p

Ostatnia edycja:
Mój wędruje wszędzie zdj z południa 🤣 przed chwilą był na początku łóżeczka a patrzę nogi wystają na końcu łóżeczka 😂

Załączniki

• IMG_20211218_080618951.jpg
    IMG_20211218_080618951.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 92
Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek ;) zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają, potem zabawek worek.

Mi się udało upiec pierniczki ze starszym i ulepic pierogi, a tak stoję ze świętami. U nas od końca listopada po kolei każdy był chory...Najgorzej miał mezulo, zapalenie krtani. Przekrzyczany przez wszystkich :p

Był niegrzeczny 😂😂. Mąż kazał mi zapakować dla hani prezent w papier by miała radość z rozerwania 😂 my z mezem się śmiejemy, że od nas dostanie traktorek że zwierzętami, od jednej ciotki dostanie taki mały garaż z samochodzikiem 😂 juz nie mamy pomysłu na prezenty dla,, dziewczynek,,. Chociaż ja uważam, że przecież może się bawić i samochodami 😁

Z racji tego za mam starsze dziecko to mały dostanie prezent od rodziców, bo jak to wytłumaczyć 4 latkowi, że brata nie było mikołaja bo jest za mały ;P Starszak dostanie "Czytaj z Albikiem," a mały talerzyk silikonowy- lisek ;) zabawek mamy hmm sporo. Od teściów nie wiem co dostaną bo nigdy nie pytają..Rodzeństwo i moich rodziców poprosiłam żeby złożyli się na 1 wspólny prezent dla każdego z nich. Moje dzieci są póki co jedyne w najbliższej rodzinie -maz jedynak, rodzeństwo mam jeszcze bez dzieci. Wszyscy rozpieszczają
Fajnie u nas wsumie dużo rzeczy dziewczyny edukacyjnych rzeczy dostaną zabawek maja full a książek to już wogole do czytania z 130🤣jak nie lepiej 🙈ale też musiałam parasolki im kupić bo nie miały state potargane były 🤣jakieś portfeliki sztućce talerzyki z Elza i ręczniki bo lubią😂dość sporo tych rzeczy będą miały pod choinką 😱

Był niegrzeczny 😂😂. Mąż kazał mi zapakować dla hani prezent w papier by miała radość z rozerwania 😂 my z mezem się śmiejemy, że od nas dostanie traktorek że zwierzętami, od jednej ciotki dostanie taki mały garaż z samochodzikiem 😂 juz nie mamy pomysłu na prezenty dla,, dziewczynek,,. Chociaż ja uważam, że przecież może się bawić i samochodami 😁
Moja Natalia jeździ sobie jeździkiem takim starym od Kuby 🤣autobusy ma bawi się tym🤣

PS. Albik super mamy też,😁

My spotykamy się dużą rodzina w święta. I dziewczyny trochę dostana zabawek. Hanka alio, arke Noego, jeździk samochód, garaż, hule kule, od nas traktorek wesołek i klocki mega blocks. A Baska nawet nie chce myśleć 😂 zrobię porządek w zabawkach oddamy trochę do przedszkola.

reklama
My spotykamy się dużą rodzina w święta. I dziewczyny trochę dostana zabawek. Hanka alio, arke Noego, jeździk samochód, garaż, hule kule, od nas traktorek wesołek i klocki mega blocks. A Baska nawet nie chce myśleć 😂 zrobię porządek w zabawkach oddamy trochę do przedszkola.
Ja już mam chyba wszystkie zabawki jakie istnieją 🤣 po dwójce dzieci mamy, chłopiec i dziewczynka, więc serio wykorzystane wszystkie pomysły.

Do góry