Ale na swoją obronę znamy rodziców juz 3 rok. I zamknięta sala zabaw na obce osoby

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale na swoją obronę znamy rodziców juz 3 rok. I zamknięta sala zabaw na obce osoby
Moja miała iść jutro na urodziny do bawialniiAle na swoją obronę znamy rodziców juz 3 rok. I zamknięta sala zabaw na obce osobytakze tylko dzieciaki znane
wrócę po godzinie i będę grzecznie siedziec
musze to załatwić
![]()
Najgorzej... Nigdy tego nie zrozumie, w jakim celu przy myciu zębów ktoś zostawia wodę odkręconą..Boże to mój zęby tak myje, a ta woda tak leci... Ale mnie to wkurza![]()
No ja też niewiemNajgorzej... Nigdy tego nie zrozumie, w jakim celu przy myciu zębów ktoś zostawia wodę odkręconą..
Dłonie stopy, bostonkaDziewczyny, Lenie wyszły krosty takie jakby ropne. Najpierw w kroczu, teraz ma parę na dłoniach i na stopach.. czy to może być od zębów? Na pewno nie od jedzenia. Nic nowego nie jadła, a nie jest to wysypka pokarmowa.
Bostonka i wokół buzi jestDłonie stopy, bostonka
Pokaż te krosty. Bostonka najwcześniej atakuje stopy, dłonie, i w buzi. Ale nie zawsze każdy ma taki sam objawBostonka i wokół buzi jest
Nie da sobie zdjęcia zrobićPokaż te krosty. Bostonka najwcześniej atakuje stopy, dłonie, i w buzi. Ale nie zawsze każdy ma taki sam objaw