Ja bym poszła do każdejZależy jaką masz pracę. Ja na samą myśl, że mam po raz setny zacząć zupełnie od nowa dostaje bóli brzucha![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym poszła do każdejZależy jaką masz pracę. Ja na samą myśl, że mam po raz setny zacząć zupełnie od nowa dostaje bóli brzucha![]()
No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowegoJa bym poszła do każdejserioo. Nie mam problemu isx do nowej
![]()
Ja sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż jaNo ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowegoznowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
Ja mam wygląd mega wrednej osoby, którą kompletnie nie jestem i wiecznie każdy myśli że jestem naburmuszona albo wkurzona. A ja tak wyglądam jak się skupiam ma pracyJa sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż jaz reszta u mnie komunikatywnie jest dobrze więc szybciutko zyskuje
oczywiście jak nie mówię co myślę a pilnuje się w pracy
![]()
Moja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia.No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowegoznowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
No ale co innego jak dopiero zaczynasz, uczysz się, a każdy ma cię za popychadło. Teraz wiem, że znowu będzie tak samo, bo będę musiała się na nowo uczyć i znowu będą tylko krYki i pretensjeMoja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia.w każdej pracy mi to przynioslo korzyści i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo. Chociaż chce głównie zdalnie to bym nawet z chaty nie musiała dupska ruszać i rozmawiać z nikim
![]()
Mojego nie zamknie, bo jestem magazynierem, to by musiał cały magazyn zamknąć@Beti.mama pamiętasz jak gadaliśmy, że pracodawca musi cie przyjąć do pracy? O zmniejszenie etatu? Wczoraj gadalam z kadrowa i mowi ze poprostu zamyka pracodawca stanowisko pracy i nawet zmniejszenie etatu nic nie daje