Ja nie oceniam !Śpiewające brzdąca włączam i trochę spokoju. Wiem, że to nie wyjście. Ale nie ogląda cały dzień.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie oceniam !Śpiewające brzdąca włączam i trochę spokoju. Wiem, że to nie wyjście. Ale nie ogląda cały dzień.![]()
Jakoś się ograniaJa nie oceniam !u mnie maz pracuje z domu i od czasu do czasu moge mu malą „wcisnąć”
a jakbym byla sama to juz dawno by bajki ogladala. Ja nie wiem jak Wy to dziewczyny ogarniacie jak same jestescie, a mezowie w pracy !
![]()
Ja czasem na kilka minut puszczam Teletubisie (tylko ta bajka go wciąga tak, że patrzy jak zahipnotyzowany), ale to w sumie tylko jak muszę mu obciąć pazurki i się wyrywaDziewczyny, czy Wy macie jakies sposoby zeby zajac swoje maluszki by moc zrobic cos w domu? Pokazujecie im jakies bajki juz w tv?ja jeszcze nie, ale mnie kusi…
![]()
U nas królują: "My Słowianie", "Dżesika" i "Angel" ( Kelly family ale wersja z koncertu jakiegoś w Niemczech)Ja czasem na kilka minut puszczam Teletubisie (tylko ta bajka go wciąga tak, że patrzy jak zahipnotyzowany), ale to w sumie tylko jak muszę mu obciąć pazurki i się wyrywaTak normalnie zawsze się coś wykombinuje, żebym chociaż minimum zrobiła (czasem niestety czas mam tylko jak śpi). Jak ma dobry dzień to trochę sam się bawi na macie, a trochę mi się kręci między nogami i patrzy co robię
![]()
Ja wkładam do łóżeczka i wrzucam tam kilka/kilkanaście zabawek, które go aktualnie interesują. Z pół godziny mam, czasami więcej nawet - ideolo żeby posprzątać albo trening zrobić. Tylko jak go zostawiam w pokoju to nie mogę się tłuc bo wtedy słyszy i się denerwuje że jestem gdzie indziejDziewczyny, czy Wy macie jakies sposoby zeby zajac swoje maluszki by moc zrobic cos w domu? Pokazujecie im jakies bajki juz w tv?ja jeszcze nie, ale mnie kusi…
![]()
Oooo mój też pralke uwielbia. Jak jest wyprane i wysuszone to otwieram i pozwalam mu wyciągać. Wyciąga i wkłada i tak cały czasDaje mu rurę od odkurzacza, uwielbia mam wtedy jakieś 15 min, pozwalam mu grzebać w pralce jak sprzątam w łazience to też takie 5-10 Min. Mam taką tablice magnetyczna do malowania z pisakiem to też tym lubi się bawić i też jakieś 5-10 min. w ostateczności grzebie po szufladachalbo jak brat ma wenę to bawią się razem
![]()
U nas nie wie, że jest coś innego, bo telewizora nie mamy, a u kogoś jak już musi być włączony, to staram się, żeby nie patrzył pusto w sam ekran (zwykle nic dla dzieci nie leci ani w ogóle nic ciekawegoU nas królują: "My Słowianie", "Dżesika" i "Angel" ( Kelly family ale wersja z koncertu jakiegoś w Niemczech)bajki mogą nie istnieć ,
![]()
E to Ty masz pomocnika! Mój to na piorąca pralkę owszem uwielbia patrzeć, ale jak już wyprane to go nie interesuje a jak przyniosę miskę z mokrym praniem to mi wyrzuca wszystko, a potem jeszcze co powieszę i dosięgnie to z suszarki ściągaOooo mój też pralke uwielbia. Jak jest wyprane i wysuszone to otwieram i pozwalam mu wyciągać. Wyciąga i wkłada i tak cały czasa ja obok np sobie prasuje
Matko, nie pamietam kiedy cos ostatnio prasowałamOooo mój też pralke uwielbia. Jak jest wyprane i wysuszone to otwieram i pozwalam mu wyciągać. Wyciąga i wkłada i tak cały czasa ja obok np sobie prasuje