No ja zawsze to używałam i basi tez. Zawsze mam jedne w zapasieNie, my miałyśmy Floxal ale siostra to miała dla syna.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja zawsze to używałam i basi tez. Zawsze mam jedne w zapasieNie, my miałyśmy Floxal ale siostra to miała dla syna.
my mamy toTo ci dali na zapalenie??
właśnie znajoma lekarka tez mi polecała Dicortineff ale miałam już recepte na Floxal wiec wykupiłamTo ci dali na zapalenie??
Też to miałammy mamy to
po jakim czasie było widac poprawe?Też to miałam![]()
Noo ja zawsze używam tych dicortineff. I na uszy i do oczu. A jak maly??właśnie znajoma lekarka tez mi polecała Dicortineff ale miałam już recepte na Floxal wiec wykupiłam![]()
dobrze, po jego zachowaniu w ogole nie widać że cos jest nie tak, bawi się i cieszy jak zawsze. Tylko ropka dalej lekko jest. Zastanawiam się czy zapalenie spojowek moze byc tylko na jednym oku czy na obu? Bo ona ma tylko jedno oko takie zaropiałe i lekko czerwone. A moze sie gdzies wczoraj uderzylNoo ja zawsze używam tych dicortineff. I na uszy i do oczu. A jak maly??
Moja starsza miala na jednym oczkudobrze, po jego zachowaniu w ogole nie widać że cos jest nie tak, bawi się i cieszy jak zawsze. Tylko ropka dalej lekko jest. Zastanawiam się czy zapalenie spojowek moze byc tylko na jednym oku czy na obu? Bo ona ma tylko jedno oko takie zaropiałe i lekko czerwone. A moze sie gdzies wczoraj uderzyl![]()
podałam kropelki i zobaczymy czy jutro będzie poprawa. Nie mam pojecia gdzie to moglismy złapacMoja starsza miala na jednym oczku
U Matyldy po jednym podaniu już było widać poprawę, a miała bardzo zaropiałe, nie mogła oka otworzyćpo jakim czasie było widac poprawe?