Sylwia99
Fanka BB :)
@marta18691 wszystkiego najlepszego 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję@marta18691 wszystkiego najlepszego![]()
Jestem zmeczona psychicznie bo wzięliśmy sobie na głowę remont, przeprowadzkę a mala nie współpracuje z nami ;P jeszcze ciagle chora. Takze czekam aż remont sie skonczy i wrócę do normalnosci;p wtedy chorowanie bedzie prostsze ;DMaskara współczuję że małej tyle dolega naraz coś długo macie te różne rzeczy. Pewnie jesteś wykończona![]()
No takJestem zmeczona psychicznie bo wzięliśmy sobie na głowę remont, przeprowadzkę a mala nie współpracuje z nami ;P jeszcze ciagle chora. Takze czekam aż remont sie skonczy i wrócę do normalnosci;p wtedy chorowanie bedzie prostsze ;D
Współczuję ci tych ciągłych choróbJestem zmeczona psychicznie bo wzięliśmy sobie na głowę remont, przeprowadzkę a mala nie współpracuje z nami ;P jeszcze ciagle chora. Takze czekam aż remont sie skonczy i wrócę do normalnosci;p wtedy chorowanie bedzie prostsze ;D
Ja tak samo przeżywamBoze ja od kilku dni nie mogę normalnie funkcjonować. Ciągle myślę o tym wszystkim... Czy nie pierdolnie cały świat![]()
Szczerze mówiąc to ja też jestem przerażona tym co się dzieje. A wychodzi na to, że to dopiero początek...Boze ja od kilku dni nie mogę normalnie funkcjonować. Ciągle myślę o tym wszystkim... Czy nie pierdolnie cały świat![]()
Wiesz nie mówię o panice..poprostu strach przed jutrem. Boję się o dzieci....Ja jednak wychodzę z założenia, że nie ma co panikować. Będzie dobrze !