Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już jestem, dziękuję za dodanieWysłałam Ani listę osób z kalendarza z terminów porodów, czy któraś nie podała tej daty? Starałam się patrzeć i na wizyty, żeby dopisać z ręki brakujące dziewczyny i dodałam również neeeetka i Butterfly.![]()
Byłaś wpisanaNie wiem czy podawałam wypada 4.02
ProszęJa już jestem, dziękuję za dodanie![]()
Nie masz, wysłałam wiadomość do Ani o dopisanie do listy![]()
Niestety tak, wczoraj byliśmy w zoo, na wieczór miałam dosłownie zakwasy od chodzeniaDziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domuludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganiea teraz szok
Ojj tak, mam wrażenie, że szybko się mecze i aż się boję, co to będzie jak pojawi się brzuszekDziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domuludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganiea teraz szok
Ja przejdę się trochę po schodach i puls szaleje :/. W poniedziałek pogadam z lekarzem czy coś zrobimy z tym bo bez zmęczenia dochodzi do 100Ojj tak, mam wrażenie, że szybko się mecze i aż się boję, co to będzie jak pojawi się brzuszek![]()