• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

Przeszliśmy ogrom ciężkich rzeczy, do tej pory walczę z trauma, stresem pourazowym. Jednak udało się nam osiągnąć, coś w co nikt nie wierzył na poczatku, mamy po prostu fajnego 5 latka w domu, po którym nie widać przeszłości, tylko blizny o tym przypominają i rurka...
Bardzo mi przykro w zwiazku z Waszymi problemami. Dobrze, że wiecie jednak o tym. Wierzę, że tym razem Wszystko się dobrze ułoży. Nie można cale życie cierpieć i mieć pod górkę... rok temu od czerwca do sierpnia walczyłam o mame, rak płuc. Teraz wszystkie daty związane z ciążą wiążą się w jakis sposób z mamą. Dlatego wierze, że kiedys musi być dobrze ! Trzymaj sie mocno 🥰
Trzymak kciuki zeby w końcu było z górki ✊✊

reklama
Dziewczyny jak sie czujecie ? 🙂
U mnie dzis 6+0 i żołądek mi ściska, głowa pęka i czuje sie bardzo zmęczona.
Poprzednie ciaze zaczynały sie tak samo. Nigdy nie wymiotowałam i mam nadzieje ze tak zostanie.

Poprzednie ciaze zaczynały sie tak samo. Nigdy nie wymiotowałam i mam nadzieje ze tak zostanie.
Ja dopiero 4+6, gdyby nie brak okresu nie wiedziałabym, że jestem w ciąży. Trochę ciągnie podbrzusze, może trochę więcej senności i na ten moment tyle 😊

Kurcze oby jutro bylo lepiej 💪🏻. Ja ogolnie jestem bardziej zmeczona nawet dzisiaj drzemke sobie zdobiłam w ciągu dnia jak nigdy. I musze uwazac co jem dzisiaj to jak studnia bez dna 🫣jak malo jem zaraz mi niedobrze a jak sie najem to jest okej tylko ilosc pochlanianych kalorii jest nie okej😂

Kurcze oby jutro bylo lepiej 💪🏻. Ja ogolnie jestem bardziej zmeczona nawet dzisiaj drzemke sobie zdobiłam w ciągu dnia jak nigdy. I musze uwazac co jem dzisiaj to jak studnia bez dna 🫣jak malo jem zaraz mi niedobrze a jak sie najem to jest okej tylko ilosc pochlanianych kalorii jest nie okej😂
W dwóch poprzednich ciążach tak mialam i czuje ze znow to samo sie zaczyna. Jedzenie trochę łagodzi mdłości 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry