reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

My wróciliśmy z nad jeziorka |Emilka padła w aucie i śpi :tak: długo nie byliśmy bo słońce nieźle grzało ale może później jeszcze wyskoczymy jak słoneczko już tak grzać nie będzie ;-)

reklama
Czesc:-)
Ja dzisiaj wolne......
juz po zakupach, wypadzie do miasta z sasiadka...dzieciaki padniete poszly spac a ja teraz obiadek robie mezusiowi.....heh tak mam male opoznienie i znowu lanie dostane;-):-D

witam
agusia gdzie grzmi piekne sloneczko za oknem:tak:
a ja juz wrociłam Weronisia na wieczor mi zygala rano to samo 2 razy pewnie wirus sie jakis przyplatal maruda taka wiec stwierdziłam ze wracamy podkuruje sie i moze wpiatek znowu pojedziemy

Hej kobiety!
Dopiero teraz się witam, niektóre pewnie powiedziały dobranoc:-)
Dzisiaj podróżowałyśmy do Szczecina, potem zakupy jakieś i pilnowanie Oliwii(3latka), córeczki mojej bratowej, która w tym czasie biegała po lekarzach, a wieczorkiem na USG, znów będę ciocią, a mój ojciec w końcu zostanie dziadkiem:-D
Padam z nóg, Wiki i Oliwia dały się we znaki, musiałam ciągle pilnować, bo ta druga jest niemożliwa, zazdrośnica i bandytka, parę razy dostało się mojej dziecinie. Co to będzie jak się w listopadzie mały pojawi:baffled:
A jutro koło południa wędrujemy do mojej przyjaciółki z czasów liceum i studiów. Nie mogę się już doczekać, na nasze nocnych Polaków rozmowy :tak:

Witam
tym razem nie ma słoneczka, ale moze jeszcze wyjdzie, w nocy tak strasznie padało, a ja niepotrzebnie wieczorkiem wszystko podlewałam:dry:

Miska no to gratki dla twojej bratowej tym razem moze bedzie dzidzia grzeczniejsza ;-)

reklama
Heja
u nas też w nocy strasznie padało i dalej pada, nocka przyzwoita :tak: Milutek obudził się z wielkim płaczem o północy ale zaprowadzona do łóżeczka szybko zasnęła i spała do 6:40. Może dlatego że zostawiłam jej otwarte okno na noc.
W pracy się dzis nudzę okrutnie, nie wiem jak wysiedzę do 16stej, przejrzałam już wszystkie mozliwe serwisy na necie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry