reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wisnia mój 5-ciolatek też waży 18 kg taka chudzina z niego ale od pukac od kiedy był na przymusowej diecie z powodu biegunki zaczął ładnie jeść oby tak dalej
wolfa, karolina super ze tak blisko siebie bedziecie mieszkać :tak:
susu oj ja tez sie strasznie lenie i dobrze mi z tym :sorry2:
miśka udanego spotkania z koleżanką:tak:

reklama
No to fajna nowinka Wolfia:tak::tak:

Susu ne przejmuj sie nie tylko praca człowiek zyje, odpoczynek Ci sie nalezy.

Wisnia milego wyjazdu

Irtasia bede trzymała kciuki, bo to egzamin juz tak?

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Wiśnia - udanego wyjazdu:tak:
Wolfia, Karolina - świetna wiadomość:-)
Susu - należy Ci się chwila odpoczynku:tak:
Irtasia - powodzenia! Trzymamy kciukasy:-)

A ja po kolejnym dniu szkolenia:cool2:
W piątek jadę do Głogowa na spotkanie z pierwszym inwestorem i wizję lokalną budowy:-p

Wolfia super że domek znaleźliście :tak:

Irtasia to powodzenia w piątek :tak:i co ciebie tak ostatnio mało co ;-)

Susu leń się leń lenistwo chyba nikomu nie szkodzi ;-)

a ja wysprzątałam cały pokój Emilki wszędzie gdzie się dało przebrałam wszystkie zabawki ...co do wydania.... co do śmieci a uzbierał się cały worek do wywalenia :baffled: w szafie jej poukładałam i znowu troszkę małych rzeczy ...
teraz odkurzyłam i idę się myć i leżeć bo plecy mnie zaczynają boleć choć robiłam to cały dzień na spokojnie z przerwami ale czuję się wykończona
jeszcze chrześniak z Emilką wariują krzyki masakra :zawstydzona/y::-D muszę ją w końcu położyć będzie cisza :zawstydzona/y:

Wolfia cieszymy sie razem z Tobą,będziesz miała towarzystwo i kumpelę;-)
Irtasia powodzenia:tak:
Gosia odpocznij sobie.Pilnujesz chrześniaka?,podziwiam.

Susu no i dobrze, każdy musi mieć czasem takie leniwe dni, żeby nie zwariować :tak:

WolfiA i karolina fajnie macie :-D tzn będziecie miały już niedługo :tak: Ja strasznie żałuję że mam tak daleko do Was i żadna z lutówek nie mieszka w mojej okolicy.

irtasia trzymam kciuki, dasz radę! :tak:

A zauważyłyście, że jesteśmy najbardziej aktywnym podforum ze wszystkich rocznikowych? :-)
Z 2007 nie przebija nas żaden miesiąc :no:
Z 2008 i 2009 też nie :no:
Jedynie marzec 2006, lipiec i październik 2005 mają więcej postów, ale one miały o rok albo dwa więcej czasu na pisanie :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry