reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzień dobry:-)
Ja zadowolona, bo wczoraj oglądaliśmy dom i zdecydowaliśmy się na niego. Dzisiaj mój O. będzie dzwonił i dowie się wszystkiego. Prawdopodobnie od 24.07 będziemy mieli klucze:-) Dom bardzo czysty i nowy, poprzednio mieszkali Polacy jako pierwsi wynajmujący, ale bardzo krótko, bo wracali do kraju;-) Tak się cieszę, bo naprawdę bardzo nam się podoba:tak:
Wczoraj byłam z Oliverem w "przychodni". Mały waży 7,5kg i ma 66cm:tak: Rośnie ładnie, rozwija się prawidłowo i nie mam z nim problemów:-)
Ach chyba znowu zaczyna być troszkę z górki z tym wszystkim:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Witam:-):-):-)

Miska, gratulacje dla bratowej i dla ''dziadka'':tak::tak:. WIdze,ze macie udany wyjazd. Tez chetnie spotkalabym sie z niektorymi psiapsiolkami ze sredniej szkoly , a nawet z podstawowki.

Wolfia, gratuluje !!!! CZy w takim razie zamieszkanie w moim miescie????

A ja zapomnialam sie pochwalic , ze wczoraj znow udalo mi sie wziac ''w karby'' i pocwiczyc prawie godzinny aerobik.

Ostatnia edycja:
Wolfia, gratuluje !!!! CZy w takim razie zamieszkanie w moim miescie????
Tak;-) Będziemy mieszkali w Portlaoise na tym osiedlu Esker Hills, więc niedaleko Was:tak: Mam nadzieję, że uda mi się namówić Cię na zwiedzanie i oprowadzenie po ważniejszych punktach;-) No i napewno na placu zabaw będziemy się często spotykały:-D W ogóle co jedziemy do Portlaoise oglądać jakiś dom i przejeżdżamy właśnie obok placu zabaw to Victor już by wysiadał:-p A jak go pytamy czy chce zebyśmy zmienili dom i mieszkali tu, to od razu "taak", nawet nie ma wątpliwości, byle by była ta zjeżdżalnia;-):-D
Jak już się przeniesiemy to oczywiście zapraszamy do nas:tak:
Ale fajnie, już się nie mogę doczekać:-):-)

ale super WOLFIA!!!!! bedziecie z KAROLINA sasiadki!

no i pieknie OLIVIEREK rosnie i sie rozwija! super!

ja pobijjam rekordy w lenistwie....a´z sie wstydze jak czytam ile Wy robicie dziewczyny

Wolfia, nie masz pojecia jak sie ciesze!!!!!! To moze w koncu bede miala towarzyszke na wieczorny walking???? (oczywiscie nie tylko dlatego sie ciesze) Kurcze, ale sie ciesze!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Susu, nalezy Ci sie odpoczynek, bo jak nie teraz to kiedy??? Jeszcze sie ''narobisz'' w zyciu

Ostatnia edycja:
hej
Iza od ponad godziny je śniadanie, za moment nie wytrzymam :wściekła/y:
Wiśnia, Oliwka codziennie tak mi je śniadanie. Nie mam pojęcia czemu :confused: bo inne posiłki zjada szybko i sprawnie, a ze śniadaniem się zawsze bawi. Zastanawiam się, jak sobie poradzi w przedszkolu za rok, jeśli nie zacznie jeść szybciej, bo tam nikt nie będzie czekał godziny aż skończy :baffled:

WolfiA, gratuluję znalezienia nowego domu :-) I super, że będziecie z Karoliną blisko siebie mieszkały dobrze mieć na obczyźnie bratnią duszę blisko siebie :tak:

oj Kasiu ale Izka ma już ponad 5 lat i niestety wszystko tak je :-( w przedszkolu po prostu nie je prawie nic bo zanim ona zacznie to dzieci już skończą... waży 18 kg przy 120cm wzrostu :-(

reklama
Ewcia,super wieści:-) i najważniejsze,że wszyscy członkowie rodznki zadowoleni:-):tak:.
Wisienko,spokojnej i szczęśliwej podróży:tak:.Izunia faktycznie chudzinka:baffled:.
Miśka udanego spotkania!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry