reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:tak:
Ja też miałam problemy ze snem - co chwilę budziłam się ze świadomością, że trzeba już wstawać. :baffled:
Tycia - ale z Ciebie tytan pracy:tak: Fajnie, że studia masz z głowy na 3 miesiące:-)
Kasia współczuję wczesnych pobudek. Szkoda, że masz taki lekki sen:sorry2:
Wolfia domek już pewnie wysprzątany na błysk:-)
Madzia udanego wyjazdu:tak:
Karolina - aerobik fajna rzecz. Ja dzisiaj idę na step i może być ciężko, bo mam małą przerwę w ruchu:-p
Miśka - szczęściara z Ciebie. Męża masz na medal:-D

A ja dzisiaj znów na szkoleniu, jak zwykle spóźniłam się... nie powiem ile bo wstyd. Niezbyt pilna ze mnie studentka. Ale mam na co zwalić. Wszystko przez pracę:-p:zawstydzona/y:
Miłego dnia!

reklama
Ja jeszcze od 2 tyg. zabieram sie za wieczorne marsze po okolicy, ale jakos mi nie wychodzi.
O to może się jakoś razem zorganizujemy i zmobilizujemy;-) Mam nadzieję, że tata da sobie radę z dwójką maluchów, najbardziej to chodzi o cycka dla Olivera:sorry2:

Wolfia[/B] domek już pewnie wysprzątany na błysk:-)
Właśnie niezupełnie, bo przy dwójce takich marudnych dzieci jak dzisiaj to ciężko cokolwiek zrobić:baffled: Zdążyłam tylko odkurzyć i umyć podłogę w kuchni:baffled: Ale to i tak coś:sorry2:

Dostałam laptopa od mężusia, do tego z mobilnym internetem orange:tak::-),
Daj przepis na takiego męża:-p:-D Nie ma to jak praktyczny prezent z zaskoczenia;-)

Dzień dobry:-)
O jak miło mieć taki spokojny poranek - Oliver śpi, Victor bajki po śniadaniu ogląda, a ja mam chwilkę ciszy:tak:

Miłego dnia:-) Mam nadzieję, że pogoda dzisiaj się trochę poprawi;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry