reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzien doberek......
Ale Gosiu mialas super tez bym pospala sobie tak dlugo...hihi....moze jak bede w ciazy to mi na to pozwola...:0
Ja dzisiaj po koszmarnej nocce od 2 Julcia co kilka minut sie budzila z placzem...nie wiem co jej bylo...musialam caly czas trzymac ja za raczke.....i tym sposobem poszlam spac dopiero po 4 i obudzili mnie o 6.20:/.......wrrrr.........
dobrze ze dzisiaj tylko do 16 w pracy.....

Witam :-)
Ja już od 5.30 na nogach :szok: Chyba czeka mnie takie wstawanie wczesne aż do 20tego lica, bo Patryk codziennie do 20tego wstaje o 5.30 do pracy (no i część sierpnia też, bo wtedy też zamierza pracować). A jak już się rozbudzę, to nie mogę zasnąć. Cała rodzina śpi jeszcze.

HeloooOOOOooou... (dłuuugie ziewnięcie) ;-)
Msakrycznie niewyspana dziś jestem, Milenka spała ładnie od 20.00 do 6.00, o 6 dostała mleczko i pospała jeszcze do 7, ale ja miałam jakieś idiotyczne sny które mnie budziły, chciało mi się ciągle pić, było mi duszno i przez to prawie oka nie zmrużyłam w nocy :baffled:

Witam

widze ze dzis w nocy nie tylko ja mialam klopoty ze spaniem. Najpierw zasnelam razem z Milenka, a pozniej poszlam zamknac okno i juz po spaniu. NIe moglam dalej spac, a jak juz zasnelam to budzilam sie i tak w kolko. Zmeczona jestem okrutnie. Teraz kawke robie.
Kasiu, wspolczuje tak wczesnego wstawania. Znam ten bol - jak sie rozbudze tez nie moge zasnac. Za to dzien jaki dlugi ;-)
Tyciu, pracowity dzien wczoraj mialas. Fajnie miec juz indeks wypoelniony wpisami, co? To teraz juz wakacje pelna geba???
Wolfia, ja tez ''musze'' ogarnac dom, bo jednak z mojego wczorajszego sprzatania nic nie wyszlo. ZA to w koncu udalo mi sie przez godzine pocwiczyc aerobik.
MAdziu, fajnie musi byc w Borkowie.

Udanego dnia dziewczyny:-):-)

Hej dziewczyny!
Dostałam laptopa od mężusia, do tego z mobilnym internetem orange:tak::-), no i nawet na urlopie mam kontakt ze światem, niestety nie wszędzie mam zasięg, więc będę zagladała, ale raczej w kratkę. Udanego dnia dla wszystkich:-D

reklama
Witam ;-)
Tycia tylko potem mam problem z zaśnięciem na wieczór :-D

HeloooOOOOooou... (dłuuugie ziewnięcie) ;-)
Msakrycznie niewyspana dziś jestem, :baffled:

Witam
widze ze dzis w nocy nie tylko ja mialam klopoty ze spaniem.

Tyciu, pracowity dzien wczoraj mialas. Fajnie miec juz indeks wypoelniony wpisami, co? To teraz juz wakacje pelna geba???
Jasne,że fajnie;-):tak:

Dziewczyny ja tez nie moglam zasnac,budziałam sie,wierciłam...nie wiem co sie działo...:no:.
Może za długo w dzień pospalam:sorry2:

Hej dziewczyny!
Dostałam laptopa od mężusia, do tego z mobilnym internetem orange:tak::-), no i nawet na urlopie mam kontakt ze światem, niestety nie wszędzie mam zasięg, więc będę zagladała, ale raczej w kratkę. Udanego dnia dla wszystkich:-D

Renia,kochanego masz męża:tak:.

A ja dzis znowu praca,uspałam z trudem Kondzia i czytam co u Was:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry