reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
i ja witam :-)

Emilka dziś jedzie na wieś z babcią i dziadkiem ja już mam strach o to by dojechali cali i zdrowi pierwszy raz co ją tak daleko puszczam samą :sorry2: no i ciekawe jak minie nocka :sorry2:

za to mnie pocieszyła... bo ja jej powiedziałam że będę tęsknić a ona mi że tatuś się mną zaopiekuje :sorry2:

mieliśmy też jechać nad jeziorko ale nie wiem co w takim razie bez Emilki będziemy robić bo ja wolę w cieniu posiedzieć choć miło by było w końcu wyskoczyc gdzieś bez Emilki wiec moze coś wymyślimy by nie siedzieć w domku ;-)

Witam:tak:

planujemy zaraz nad jeziorko na weekedn wyjechac ale cos pogoda nam sie zepsuła słonce nam zaje.....:sorry2:

Miłego wypoczynku:-)

powiedziałam że będę tęsknić a ona mi że tatuś się mną zaopiekuje :sorry2:

Słodka Emilka:-) Dobrze powiedziała:tak:

mieliśmy też jechać nad jeziorko ale nie wiem co w takim razie bez Emilki będziemy robić ;-)

Będziecie się cieszyć sobą, pogodą i wolnym czasem:tak:

A my mamy dzień leniwca - poprałam, pomyłam podłogi, byłyśmy z Lolkiem na długim spacerze a teraz siedzimy na tarasie i ja piję kawę a Gosiak układa puzzle:-)
Takie błogie nic-nie-robienie:-D

Witam:-)

|Gosia no to nic tylko korzystać z wolności:-D:-D ale wierzę, że tęsknisz:sorry2: no my mamy to juz takie zakręcone:-D

a ja siedzę u teściów, brat męża miał wczoraj absolutorium i dzisiaj imprezka:-) i luuuzik:tak::-)

Dobry wieczor Paniom i Panom:-);-)

Ja dzisiaj pierwszy dzien po urlopie w pracy......
odpoczelam troszeczke...posiedzielismy z mezulkiem w domku i Julcia...i pojechalismy na mini wakacje do Łeby....super bylo...troszke sie z Julaskiem opalilysmy, poplywalysmy:-D Malpicha z wody nie chciala wychodzic.....
A co do pogody to Rosmerta masz racje ze albo leje albo upal ze wyrobic nie mozna....:wściekła/y:
wczoraj to tego slonca mialam DOSCCC <a przez to ze mialam spieczone lapki i chodzic w sloncu nie moglam:-D>
Bo raczej do tych cieplo lubnych naleze...hihi

Ja dzisiaj tak tylko przelotemwiec nie gniewac sie ze nie odnosze sie do tego co pisane przez te 8 dni.....
Nadrobie obiecuje:sorry2::tak:

Dobry wieczorek :-)
Dopiero teraz udało mi się wpaść, poczytam co popisałyście żeby nie mieć zaległości :-p i zaraz zmykam lulu bo padnięta jestem po dzisiejszym dniu tak że masakra (piwko jeszcze tylko dopiję ;-))

Hej hej. Melduję się :-) Cały dzień byłam dziś na działce w Tuszynach z obiema córkami u moich rodziców. Paulina porobiła trochę zdjęć, ale już dziś nie mam siły ich wklejać, jutro się tym pobawię.

reklama
Dzieńdoberek:tak:
Ja już po porannym spacerku w lesie z Gosią i Lolkiem. Moja marudka przyszła do mojego łóżka o 6 rano i już nie pospałyśmy:sorry2:
Popołudniu przychodzą znajomi z synkiem pół roku starszym od Gosi - to się będzie działo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry