Cześć:-)
Czytam ostatnio, ale nie mam weny albo czasu, żeby się udzielić

Oglądaliśmy wczoraj dom.
http://www.daft.ie/searchrental.daft?search=Search+%BB&s[cc_id]=c8&s[a_id][0]=2388&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=3&s[pt_id]=&s[move_in_date]=0&s[lease]=&s[furn]=0&s[search_type]=rental&s[transport]=&s[advanced]=&s[price_per_room]=&s[refreshmap]=1&offset=40&limit=10&id=717397
Całkiem fajny i bardzo duży jak na tutejsze 3 sypialnie. Poza tym wynajmowali go Rosjanie i bajzel niezły

Niby tam babka kończyła sprzątać i pakować się, ale jeszcze sporo sprzątania wymaga ten dom. Dwie sypialnie można by odświeżyć, bo ściany nie zachęcają

1.5km do centrum i lokalizacja całkiem dobra, ale stwierdziliśmy z mężem, że jeszcze się zastanowimy i poszukamy czegoś innego, bo to jednak nie do końca to o czym myśleliśmy. Z drugiej strony duży i sporo by nas pewnie ogrzewanie wynosiło

W każdym razie przemyśleliśmy to i stwierdziliśmy, że jeszcze mamy trochę czasu, więc poczekamy

Ryzyko zawsze jest;-)
Karola ja też szukam jakiegoś odkurzacza piorącego, który byłby przyzwoity i niekoniecznie kosztował majątku, bo przy ciągłym wynajmowaniu i ich tutejszym zapędem do wykładzin na całych powierzchniach odechciewa mi się czyszczenia ręcznego Vanishem
Oliwieczka oj biedna jesteś:-( Zdrówka dla męża i jak najszybszego powrotu do domu

Trzymaj się i nie dawaj, choć pewnie nie jest |Ci lekko
Agusiu i
Rozalko udanego spotkania:-)
Miłego i słonecznego dnia Dziewczyny:-):-)