reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Ale miałam noooc:angry:
Jakoś zle zrozumiałam męża i myslałam,że wróci póżno w nocy,budzę sie o 3.00,a go nie ma i panika,że coś sie stało.Dzwoniłam,a nie odbierał...Rano zadzwonił,że bedzie póżno....ale dziś.A ja nie spałam do rana...:baffled:

witam upalnie letnio :-D:-D
uwielbiam taką pogodę oj cudnie cieplutko cieplutko
dziś już słoneczka nie ma lest delikatny wiaterek wieć pewnie Szymke chętniej pójdzie się bawić na dwór bo wczoraj to ja sama siedziałam a on tylko w domu bo na dworze było mu za ciepło nawet nosa nie wychylił.

miłego cudnego dnia kochane pa.

Witam:-)

upalnie, upalnie i duuuszno:dry: czemu ta pogoda taka zakręcona:confused: albo pada i zimno albo odrazu upał na całego że nie można wytrzymac:baffled: jakiejś posredniej się nie da zapodac pogody:confused:

my po zakupach i odwiedzinach u Taty w pracy:-) kurcze ale sie wkurzyłam, bo na parkingu przed sklepem facet mi przytarł samochód z tyłu:angry: całe szczęście sie zoreintował i nie odjechał tylko grzecznie czekał na mojego męża:-D spisane oswiadczenie i zobaczymy jak wyjdzie

teraz zupa wstawiona, Hubek sie bawi grzecznie a ja mam chwilke na bb:-) pewnie znowu pójdzie wczesniej spac bo o 6.30 juz zrobił mi pobudke dzisiaj:baffled:, no ale przynajmniej o 12.30 juz bedzie spał i pewnie znowu do 15 luuuzik;-):-D

miłego dzionka:-)

a moją budził w nocy komar i o 1:00 już ją wybudził całkowicie i spała z nami do rana :baffled:

i jeszcze ja jej mówię to był komar bo myślała że mucha ....a ona homar:confused: i tak został komar homarem bo komar jakoś nie umie powiedzieć ;-)

Rosmerta co za facet :angry:

Rozalka najważniejsze ze wszystko ok i jest dobrze ale rozumiem że sie przestraszyłaś ja też tak mam jak R gdzieś pojedzie i nie napisze że dojechał :sorry2:

Witam.
U nas też duuuszno :baffled: nawet deszcz, który spadł nie oczyścił atmosfery.
U mnie w domu dalej remont, a mi właśnie popsuł sie odkurzacz (konkretnie filtr, ale odkurzać nie idzie, bo wszystko wydmu****e tyłem) i miotła :dry:

reklama
Witam.
U nas też duuuszno :baffled: nawet deszcz, który spadł nie oczyścił atmosfery.
U mnie w domu dalej remont, a mi właśnie popsuł sie odkurzacz (konkretnie filtr, ale odkurzać nie idzie, bo wszystko wydmu****e tyłem) i miotła :dry:

Kasiad z moim odkurzaczem po remoncie porobiło się to samo, wydmu****e kurz tyłem, a do tego wyłącznik się popsuł :baffled: Zwykłe odkurzacze niezbyt dobrze radzą sobie z pyłami po takich remontach i często się psują :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry