Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba bym teraz tego prawka nie zdała , bo jak mi opowiada sasiadka czego sie uczą i na co patrzą to jestem w szoku

:-)Porabalo je chyba dlatego ze od sasiadki kot wyl na dworze na innego kota i jeden z moich myslal ze to moj drugi ktory siedzi na parapecie wyje na niego no i sie zaczeloIrtasiu a coż to kotom się stało? nudziło im się?

ach no pilnuje teraz jeszcze jest moja mama ale w sobote jej nie ma a siorka go podrzuca jak idzie na rano do pracy jak nie chodzi młody do przedszkolaGosia odpocznij sobie.Pilnujesz chrześniaka?,podziwiam.
bo potem dwójką muszę się zajmować
bo padać zaczęło pewnie nieźle zmokną ale się pieklą na dwór
ciekawe czy dotrą do tego sklepu ;-)chyba krasnoludkaGosia a TY kochana nie powinnaś kogoś znaleść do pomocy a nie tak tyrać??
.
nie no R mi pomaga ale za generalne porządki to on się nie bierze u Emilki bo wszystko by zostawił a tak przebraliśmy co do wydania dla mniejszych dzieci co do wywalenia i jest porządek 
u mnie też tak często jest
Ja padam,cały dzień coś robię,ale nie widac mojej pracy.
a najgorzej jest jak sprzątam a jest gorzej niż przed i jak to widzę to nie chce mi się kończyć heheoj to nicponieWitam :-)
Ale jestem nie wyspana bo moim kotom odbilo i sie wszystkie 4 pobilyi takiego ryku narobily ze na rowne nogi wstalam bo myslalam ze i mi sie oberwie niechcacy
![]()

mam nadzieje że pomoże i będzie Zosiaczek ładnie jadłWitam
A ja mam problem bo Zosia mi znów nic nie chce jeść :-( nawet sniadania echhh juz dostala syropki na apetyt moze cokolwiek pomoze.

. Trzymam kciuki za Twoj egzamin. Powodzenia kobietko

(przydalaby sie emotioikonka z trzymaniem kciukow)